To fornøyde deltakere etter endt løp_løp 3_2015

Rindal løpskarusell: Løp 3 - deltakerrekord!

Det ble deltakerrekord med hele 40 løpere som løp lysløyperunden ved Skogsletta. Noen løp 1 runde i det flotte været, mens de fleste løp begge to (4,2 km) i den fine løypa som Jon Solem hadde ryddet. Steinar Bøe løp aller raskest på ny løyperekord med 15.42 foran Abdisamad Farah (16.41) og Ole Sæterbø (16.43).
På bildet ser vi to av den yngre deltakerne, fornøyd etter endt løp. Flere bilder fra løpet finner du på våre Facebook-sider.
Alfabetisk sortert resultatliste finner du under.

14. august 2015 Les mer...
Løpskarusell 1

Rindal Løpskarusell nr 2

45 deltakere løp det andre løpet i årets løpskarusell. 32 av disse løp begge rundene og fikk registrert tid, mens 13 hoppet av etter en. Det ble som vanlig god oppvarming til musikk med Heidi Hagen. Fine løpsforhold, med omtrent vindstille, ca. 12 grader og bare lett duskregn. Sterk innsats fra ungdommen spesielt i dag, med fem under 14 minutter.

12. juni 2015 Les mer...
Løp 1_2015_Startfelt

Rindal løpskarusell: Løp 1

Det var rekorddeltakelse med hele 47 deltakere i årets først løp i løpskarusellen (mot 38 og 44 de foregående to årene). Det var fine løpsforhold med omkring 15 grader og relativt svak vind. Verdensmester Lars Hol Moholdt løp inn til beste tid på 9,47, men det var sterk innsats av mange. Spesielt kan en merke seg at andelen kvinner/jenter til start er gledelig stor.