Løp 3_2017

Løp 3 i Rindal løpskarusell

Det var kjempefine forhold under løp 3 i Rindal løpskarusell ved Skogsletta, og det ble deltakerrekord med hele 46 løpere, hvorav 34 løp begge de to rundene. En stor takk til fotballlaget til G16 som stilte med 12 løpere. Sigmund Ofstad bekreftet sin gode form og kom i mål på 15,34, kun to sekunder bak løyperekorden for den 4,2 km lange løypa. Bård Nonstad, Sigurd Fagerholt og Erik Løfald viste også bra form og løp inn på gode tider.

Dette betyr også at totalt 71 løpere har prøvd seg på minst et av våre tre løp i Rindal løpskarusell dette året.

Alfabetisk sortert resultatliste under.

18. august 2017 Les mer...
Løpskar 2

Løp 2 i Rindal løpskarusell

22 deltakere trosset regnværet og stilte til start i løp 2 i årets løpskarusell. Hallvard Løfald var nettopp kommet heim etter treningsopphold på Sognefjellet og satte stor fart fra start til mål. Sigmund Oftstad og Sigurd Fagerholt fulgte på de neste plassene. Det kan nevnes at veldig mange, også av de yngste, løp begge de to rundene med fiskebeinsbakken.

Mange bilder på Rindal friidretts facebooksider.

Alfabetisk sortert resultatliste under. Bilder kommer på vår Facebook-side.

16. juni 2017 Les mer...

Løp 1 i Rindal løpskarusell

Hele 43 løpere (mot 26 i fjor) stilte til start i løp 1 i årets løpskarusell. Litt av dette kan forklares med at omtrent hele G14-laget i fotball stilte til start - veldig sporty! Kanskje lokket også det fine været mange til å stille. Det var gode løpsforhold med mange gode tider, og 15-åringen Erik Løfald ble førstemann i mål foran veteran Jan Romundstad og G14-spiller Are Aune.

5. mai 2017 Les mer...

Rindal Løpskarusell 2017 – Datoer fastlagt

Rindal Løpskarusell arrangeres i år for femte gang. I fjor deltok 51 løpere i ett eller flere løp. Dette er noe mindre enn de tre første årene, så vi håper antallet tar seg opp til gammel nivå igjen. Spesielt antall voksne deltagere bør øke.