SOL 2007

"Etterord"

Under "Les mer" følger noen kommentarer fra basen sjøl etter avsluttet StOlavslopp 2007. Bildet over er tatt under premieutdelinga, og 12 av de 14 som løp på førstelaget, er på plass på pallen (Robert Sørlie og Lars Morten Bardal mangler).
Her er to bilder som viser hvor fort Lars Hagen kunne ha mistet sin etappeseier, han vant den nemlig med kun 1 sekund (etappe 2 Malvik-Hommelvik):
9. juli 2007 Les mer...

SOL 2007: Tredjeplass!

Da Henrik løp i mål i Østersund lørdag ettermiddag, hadde han tatt igjen forspranget på ca. 6 minutter som Skogn hadde da sisteetappen startet. Dermed ble det 3.plass på Rindals-Troll, bak Namdal Friidrett og Heimdal IF. Vi kan også gratulere Juan med en etappeseier lørdag!
Sammenlagttider: Namdal 19.05.34, Heimdal 19.35.52, R-T 19.52.08, Skogn 19.53.05.
I mosjonsklassen ble andrelaget vårt nr. 5 (!) på tida 21.12.27 (og Runa Bostad tok en etappeseier lørdag), tredjelaget nr. 54 på 25.23.37 og fjerdelaget nr. 116 på 27.27.34.
7. juli 2007 Les mer...

SOL dag 3: RT nr. 4

Også på dag 3 ble det sterk varme for løperne. I konkurranseklassen var for tredje dag på rad Namdal Friidrett best, fulgt av Heimdal, Skogn, RT, Trångsviken og Bøler. Dette er også resultatlilsten sammenlagt.
Andrelaget ble nr 9 på dagens etappe, og holder med det fortsatt en fin 7. plass sammenlagt. R-T 3 kom i dag som nr. 78 (57 sammenlagt)og R-T 4 nr 106 (112 sammenlagt).
6. juli 2007

SOL dag 2: RT nr. 4

Andre dag av StOlavsloppet fortsatte i stekende varme, 27-28 grader, men heldigvis for løperne hadde de vind i ansiktet oppover Verdalen. Dessuten fungerte klubbens væske-og-svamp-service godt, og var svært viktig denne dagen også.
I konkurranseklassen var Namdal Friidrett igjen best, fulgt av Heimdal, Skogn, Trångsviken, Rindals-Troll og Bøler. Sammenlagt etter to dager leder Namdal foran Heimdal, Skogn og R-T. Beste plassering av våre på løpets andre dag hadde John Langli, som ble nr. 2 på sine 6,7 km inn til Verdalsøra.
Andrelaget hadde flere sterke gutteløpere i dag: Ingebrigt Børset Steen løp første etappe og vekslet med Ole Sæterbø; begge fikk en tolvteplass på sin etappe. Etter Ole sprang Hallvard Løfald og noterte seg for en fjerdeplass i den harde mosjonsklassen! R-T 2 ligger som nr. 7 i mosjonsklassen, RT-3 nr. 43 og R-T 4 nr. 113.
5. juli 2007

SOL dag 1: RT på 3. plass!

Årets SOL startet i dag i sterk varme, noe som medførte at flere løpere fikk problemer. Våre løpere ser imidlertid ut til å greid seg godt. Vårt 1. lag ligger på en sterk 3. plass i eliteklassen. Suveren leder er Namdal løpeklubb, men vårt lag ligger bare omlag 4 minutter bak Skogn på 2. plass, og nærmere 5 minutter foran Trångsviken. Spesielt sterke etapper kan vi notere oss fra Lars Hagen (1. plass på sin etappe), Henrik Grøseth (2. plass, og godt foran kjente Anders Södergren) og Juan Rodriguez (2. plass).
Også våre tre lag i mosjonsklassen har gjort sine saker godt. 2. laget ligger på en flott 6. plass, mens 3. og 4. laget ligger som hhv. 45 og 119 (av 143 lag i mosjonsklassen). Spesialt sporty innsats av Eirik Selvnes, Håkon Selvnes og Åsmund Andre Nåvik som pga sykdomsforfall på kort varsel steppet inn på 2. lagets førsteetappe.