Rindals-Cup

Invitasjon til Rindals-Cup

Rindal IL Fotball arrangerer den årlige fotballturneringa Rindals-Cup søndag 7. september på Trollbanen. Turneringa er for aldersklassen 6 til 12 år.
Nytt av året er at Knøtteklassen (6-8 år) spiller 3'er-fotball, som vi hadde stor suksess med under Småtrolluka. De øvrige klassene spiller 5'er-fotball.

Vi ønsker alle vel møtt til en trivelig turneringsdag på Trollbanen! Husk påmeldingsfristen 26. august!

15. august 2014 Les mer...
Lagbilde 27. juli 2014 etter seier 7-0 over Grüner på Ekebergsletta, Norway cup

Jenter 16 på Norway Cup

Her kommer noen bilder fra Rindal IL Jenter 16 sine opplevelser på Norway Cup 2014.

6. august 2014 Les mer...
DSCF4245

Norway Cup

Rindal IL J16 til A-sluttspill

Her kommer bilder fra Rindal IL J16 sin kamp mot Odda FK 2 i går. Endte med seier 3-1, noe som sikret A-sluttspill :)

Dessverre ble det tap 4-2 mot Team Nes 2 i dag tidlig, og dermed er turneringa over for J16.

30. juli 2014 Les mer...
J16 klar for Norway Cup

Rindal IL på Norway Cup

Rindal IL stiller i år med ètt rent Rindal IL-lag på Norway Cup. Det er Jenter 16.
10 spillere pluss mange ivrige supportere reiser nedover lørdag og spiller første kamp på søndag.

I tillegg deltar G19, som er et samarbeidslag med Surnadal. Rindal IL har også med tre gjestespillere på Surnadal sitt G16-lag, og i tillegg har vi med en dommer som representerer Rindal IL. Det er med andre ord en stor delegasjon fra Rindal IL som blir å finne i hovedstaden den kommende uken!

Alle resultater fra Norway Cup finner du HER. (J16 under Rindal IL, G19 og G16 under Surnadal IL)

24. juli 2014
13 - G13 fodt fornøyd med 4 plass

Fotball: Gutter 13 år

Bergstadcupen - G13 nådde semifinalen

Etter fire seire og ett tap i de innledende kampene, kom Rindal G13 seg videre til kvartfinale og så semifinalen i dag. Semifinalen mot Klæbu var en kamp der vi absolutt ikke hadde marginene med oss, og vi tapte 3-2.

Etter en forrykende bronsefinale, der marginene fortsatt ikke var på våre gutter sin side, endte Rindal IL G13 på fjerdeplass etter 2-4 mot Bratsberg. Våre gutter har hele tiden spilt sitt eget spill, og satser på samspill. Mot slutten av turneringen møtte vi lag som var mer fysisk sterke, og da ble det tøft.
Det har vært en flott turnering, og vi er veldig godt fornøyd med innsatsen.

22. juni 2014 Les mer...
4 - Seier 7-0 over Sparbu for J11

Fotball:

Bergstadcupen - resultater og bilder

Rindal IL er på Bergstadcupen på Røros med 6 lag i helga. Det meldes om mange gode resultater derfra. Vi prøver å oppsummere litt...

Nå oppdatert med de siste resultatene, der G13 gikk til bronsefinalen.

22. juni 2014 Les mer...

Fotball: Jenter 16 år

Seier over KIL/Hemne

Siste kamp før ferien for J16 var hjemme mot KIL/Hemne torsdag. Det åpnet bra med flere gode sjanser. Etter 10 minutt fikk vi lønn for strevet og det sto 1-0 etter selvmål av KIL/Hemne. Omgangen fortsatte med sjanser til begge lag. Det ble ikke skåret på sjansene,derfor sto det 1-0 til pause.

13 minutter ut i andre omgang utlignet KIL/Hemne, men iløpet av 5 minutter skåret vi 2 mål slik att sluttresultatet ble 3-1 til Rindal. Selv om innsatsen var på topp, fungerte ikke spillet vårt helt i dag. 

22. juni 2014 Les mer...

Fotball: Jenter 16 år

Bortetap mot Sokna

Mandag kveld var det bortekamp mot Sokna. Vi scoret etter 5 minutter ved Maren T. L, men etter dette kom Sokna veldig sterkt tilbake. De hadde et godt lag med fysisk sterke spillere, og med god fart. De scoret 3 mål midt i omgangen, og ett på slutten, dermed sto det 4-1 til Sokna ved pause. 
Jentene våre ga alt også i andre omgang. Vi hadde en del sjanser, men ballen ville ikke i mål. Sokna skåret 3 mål til, slik at sluttresultatet ble 7-1. Det ble dermed tap mot det beste laget vi har møtt i år. 

Disse var med:  Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Eline Romunstad, Eirin E Mogset, Anna Fivelstad, Ann Marie Langø, Oddrun Berdal, Henny E H Gåsvand, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen og Maren Trønsdal Lund.

18. juni 2014

Fotball: Jenter 16 år

Nok en storseier for J16

Tirsdag var Skaun motstander på Trollbanen. Allerede fra start spillte vi oss frem til mange målsjanser, og det gikk ikke lang tid før vi skåret det første målet. Vi forsatte å spille ball og til pause sto det 8-1 til Rindal. 
I andre omgang kom Skaun mer inn i kampen. De skåret det første målet, mens vi slet med å skape målsjanser. 
Det gikk hele 28 minutter før vi greide å skåre. Mot slutten av kampen skapte vi en del sjanser,slik att sluttresultatet ble 13-2. 

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Oddrun Berdal (2), Eirin Mogset, Anna Fivelstad (3), Mali Trønsdal Bævre (2), Henny Elin H. Gåsvand (1), Maren Trønsdal Lund (1)og Elin Evjen (4).

12. juni 2014
Lagbilde

J7/8 på Løkkencup

I dag har J 7/8 år vært på Løkkencup. Jentene viste en kjempeinnsats i de tre kampene de spilte. De vant en, en uavgjort og det ble et tap. Det er verd å nevne at alle lagene de møtte var rene guttelag, så disse jentene skal en ikke kimse med😊

7. juni 2014 Les mer...
Trønder-Lyn 05

Fotball: Jenter 16 år

Seier over Trønder-Lyn

Torsdag var det bortekamp mot Trønder-Lyn på Sørøya på Kvål. Kampen startet med lyn, torden, regn og veldig kraftig vind, og før det hadde gått 1 minutt var Maren TL frampå og scoret det første målet. Utover i kampen ble det mange tøffe taklinger, der dommeren tillot det meste. Etter 17 minutter satte Nelly inn ett straffespark, og litt senere i omgangen banket Henny inn en 3-0 ledelse. Etter dette kom Trønder-Lyn mere inn i kampen, og scoret 2 mål, slik at vi gikk til pause med ledelse 3-2.

7. juni 2014 Les mer...
Lagbilde av G14

Fotball: Gutter 14 år

Tapte 3-0 mot Gimse

Onsdag kveld tok Gutter 14 i mot Gimse på Skogsletta. Laget har spilt fem kamper tidligere i sesongen, der det dessverre kun har blitt en seier. Guttene var likevel tent på å gjøre en god kamp mot Gimse.

Dessverre er det gjestene som kommer best i gang og allerede etter 7 minutter får de scoring. Og bare to minutter senere kommer det nok et mål i mot. Resten av omgangen holder Rindal godt unna, og kommer også til noen sjanser selv, uten at det gir uttelling og lagene går til pause på stillinga 0-2.

Se mange bilder fra kampen under.

6. juni 2014 Les mer...
Lagbilde G13

Fotball: Gutter 13

Målrike kamper for G13

Onsdag før Kristi Himmelfartsdag var det klart for bykamp for G13, denne gangen mot Othilienborg. Mange rindalsforeldre hadde tatt turen, og stemninga på tribunen var høy i sommervarmen, spesielt etter at måla begynte å rulle inn. Etter mye bra spill, endte kampen 11-3 til våre gutter.
Link til video fra kampen.

Nå oppdatert med flere bilder!

5. juni 2014 Les mer...
brukt mobil logo

Fotballavdelinga informerer:

Siste sjanse til å levere din gamle mobil!

Mandag 12. mai gjennomførte Rindal IL, fotballavdelingen en innsamlingsaksjon av brukte mobiltelefoner i Rindal. Aksjonen var en del av en landsomfattende aksjon i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund.

Vi fikk inn MANGE mobiltelefoner, noe som gir gode inntekter til fotballaktiviteten i idrettslaget. Tusen takk til alle givere!

For de som ikke var hjemme, eller ikke fikk besøk, er det nå siste frist for å levere sine gamle mobiler. Det er lagt ut mottaksvesker ved Rindalshuset, ved Bygger'n og på COOP Elektro/Sport 1 Rindal. Disse vil ligge ute til mottak fram til 6. juni!

1. juni 2014 Les mer...
Picasa

Fotball knøtt-mini jenter

Turnering i Halsa

Knøtt-mini jenter har vært i Halsa på turnering i dag, J7-8 og J9-10 med ett lag hver. Kjempeinnsats av begge lag, med jenter som trør til skikkelig, selv om vi stort sett møter guttelag/mixlag!

31. mai 2014 Les mer...