Vinner av herreklassen, Hallvard Løfald, Rindals-Troll

Resultater Rindalsrennet 2012

Det ble førsteårsseniorenes dag i dag: Rindals-Trolls Hallvard Løfald og Anne Kjersti Kalvå fra Lundamo ble vinnere av årets Rindalsrenn Totalt samlet rennet 275 deltagere fra hele Midt-Norge. Rennet ble avviklet i flotte løyper og i et fint vintervær med 10-12 minusgrader. Her er de offisielle resultatlistene.

Oppdatert med mange bilder.

22. desember 2012 Les mer...
Thor Gotaas med flere

Rindalsrennet 50 år: Stor markering av jubileet

Markeringa startet med festmiddag på Saga Trollheimen Hotell. Dit var tidligere markante representanter både av deltagere og fra arrangørstaben, invitert. Deretter forsatte markeringa med skikveld i Attanova, som var fullsatt for anledningen.
18. desember 2011 Les mer...
Mye folk på arenaen

Rindalsrennet 2011

Årets Rindalsrenn gikk under flotte forhold i nye traseer i år. Arrangementet hadde rekorddeltakelse med over 400 løpere som stilte til start.
16. desember 2011 Les mer...

Mellomtider – målvarsling:

Rindalsrennet 2010

I forbindelse med at vi testet tidtakersystem foran Spar-Cup senior i Surnadal 15 og 16. januar, hadde vi en mellomtidstasjon ca. 300 meter før mål. For de som gikk en runde fungerer dette som et målvarsel for speaker, og for de som gikk 2 runder, 10 kilometer, hadde speaker ei mellomtid i tillegg til målvarsel på siste runde. Systemet fungerte svært godt under årets Rindals-renn, og for de som er spesielt interessert er tidene fra målvarsel og mellomtid her. Det gjøres oppmerksom på at dette er uoffisielle tider.

19. desember 2010 Les mer...
Hallvard Løfald

Hallvard Løfald og Berit Mogstad best i Rindalsrennet

146 løpere stilte til start i det 49. Rindalsrennet. Fine forhold, men 11 litt kalde minusgrader. Juniorene Hallvard Løfald, IK Rindals-Troll og Berit Mogstad, Surnadal il, ble best i årets renn. Pga kollisjon med SPARCup på Savalen, ble deltagelsen i seniorklassene lave.
Sing stilte med egen traktor

Takk for innsatsen - Rindalsrennet 2009!

Skigruppa ønsker å takke alle medhjelpere for innsatsen i forbindelse med årets Rindalsrenn.
21. desember 2009 Les mer...
Hallvard Løfald konstaterer at han kom akkurat for seint til klasseseier i M18.

Rindalsrennet 2009

Det ble juniorseire både blant herrene og kvinnene i årets Rindalsrenn. I kvinneklassen ble Kari Øyre Slind fra Oppdal IL (K19-20) best på tiden 15.17,2 og var med det ca 15 sekunder foran storesøster Silje som var nest beste kvinne. Blant herrene var junior Magnus Moholt  fra Ålen IL best på tiden 19.15,2 og var med det foran beste senior Ronny Fredrik Ansnes, Klæbu IL. Ellers gjorde Rindals-Trolls Hallvard Løfald (M18) et godt løp og var bare tre sekunder bak klasseseieren. Full resultatliste.
20. desember 2009 Les mer...
Lars Hol Moholt, IK Rindals-Troll, vinner av herreklassen

Suveren hjemmeseier Rindalsrennet 2008

5 cm nysnø gjorde sitt til at vi fikk et vellykket Rindalsrenn i år, med brukbare løyper. Suveren vinner i herreklassen ble Rindals-Trolls Lars Hol Moholdt (bildet til høyre), som gikk på blanke ski! Han var ca 2 minutt foran nest beste løper på 12-kilometeren. Marita Bakkhaug fra Flatås IL vant K19-20 og ble også damevinner av Rindalsrennet. Det ble hjemmeseier også i M17, der Hallvard Løfald vant hele 46 sekund før neste løper.
21. desember 2008 Les mer...
Hallvard og Lars

Rindalsrennet 2007

Rindalsrennet gikk under flotte forhold med skart føre, som tidene viser. Vinnere i seniorklassene ble hhv. Tine Aagaard (17 år!) og Daniel Myrmæl Helgestad. Ellers kan vi notere oss to "hjemmeseire" til Hallvard Løfald (G16) og Lars Bakken Røen (G15), se bildet.
16. desember 2007 Les mer...

Rindalsrennet 2006

I 2006 ble Rindalsrennet avlyst pga av snømangel.
16. desember 2006 Les mer...
Rindalsrennet

Rindalsrennet 2005

Her er resultat fra årets Rindalsrenn. I år deltok 220 løpere mot 170 året før, så interessen for langrenn er fortsatt stor! Vinner totalt i herreklassen ble Jon Stene fra Byåsen IL, mens Magni Solum fra Meldal IL vant kvinneklassen. Bra resultater også blant våre lokale løpere.
18. desember 2005 Les mer...
Lars Hol Moholdt

Rindalsrennet 2004

Rindalsrennet 2004 ble avviklet i tildels snøvær, noe som en også kunne se av tidene. Vinner totalt ble Ove Erik Tronvoll, Byåsen IL, som fikk tiden 31.04 på sin 10 km. Av de lokale løperne gjorde Lars Hol Moholdt det best med 2. plass i klasse 18-19 år med tiden 32.05, bare 3 sekunder bak vinneren bak Lars Jensen fra Trønder-Lyn. På bildet til venstre ser vi RTs Lars Hol Moholdt gå over mål.
19. desember 2004 Les mer...
vinnerne av Rindalsrennet 2003, Stein Vider Thun (senior) og Lars Hol Moholdt (junior).

Rindalsrennet 2003

Rindals-Troll egen Lars Hol Moholdt imponerte stort og ble suveren vinner av juniorklassen. 10 km gikk unna på 26.25, og Lars var 39 sekunder foran nestemann i klassen. Dette blilr ekstra imponerende ettersom mange i juniorklassen er ett år eldre enn Lars. Løpet til Lars holdt faktisk også til delt seier totalt sammen med senior Stein Vidar Thun fra Klæbu IL, se bildet til høyre.