Rindalsrennet 2003

Rindals-Troll egen Lars Hol Moholdt imponerte stort og ble suveren vinner av juniorklassen. 10 km gikk unna på 26.25, og Lars var 39 sekunder foran nestemann i klassen. Dette blilr ekstra imponerende ettersom mange i juniorklassen er ett år eldre enn Lars. Løpet til Lars holdt faktisk også til delt seier totalt sammen med senior Stein Vidar Thun fra Klæbu IL, se bildet til høyre.
Gøran Bolme og Anders Estenstad.
Jo Sverre Sande på start
Pål Sande
Pål Sande
Ragnhild Løfald fra Rindøl
Sondre Løfald Bjørnstad klar til start
Lars Hol Moholdt og Tore Malo Ødegård fra Molde.
vinnerne av Rindalsrennet 2003, Stein Vider Thun (senior) og Lars Hol Moholdt (junior).

Ellers kan det nevnes at Morten Svinsås ble nummer 7 i juniorklassen. Han hadde et uhell og gikk siste halvdel av løpet med en noe ødelagt stav. Pål Sande tok en fin fjerdeplass i klassen gutter 17 år. Andre løpere fra Rindals-Troll som deltok er Gøran Bolme, Jo Sverre Sande og Sondre Løfald Bjørnstad.