På bildet ser vi noen fra 3. laget som feirer målgang i Østersund. Bak f.v.: Mona Bolme, Ola Inge Svinsås, Kristin Solvik og Guro Brandshaug. Foran f.v.: Gøril Bakk Eide, Edvin Bakken og Hedvig Bakken.

SOL 2003: Avslutningsdagen

Avslutningsdagen i St. Olavsloppet
(12.07) Rindals-Trolls elitelag greide en 5. plass på siste dag og endte også som nummer 5 totalt. Vi var bare drøyt fire minutter bak Trønder-Øst på plassen foran etter 335 km med løping! Vant gjorde Vidar foran Heimdal og Skogn. Andrelaget ble i dag nummer 18 og endte på 22. plass totalt. På bildet ser vi noen fra 3. laget som feirer målgang i Østersund. Bak f.v.: Mona Bolme, Ola Inge Svinsås, Kristin Solvik og Guro Brandshaug. Foran f.v.: Gøril Bakk Eide, Edvin Bakken og Hedvig Bakken.
Tredjelaget ble i dag nummer 88 og 70 totalt. Her sprang Edvin Bakken, som i fjor, hele siste etappe på over 21 km alene på en sterk tid, så det er tydelig at han er i form. Bare på dagens etapper var 39 løpere i aksjon for Rindals-Troll sine tre lag, mens totalt har 83 løpere deltatt for klubben! Etappetidene for alle lag tyder på at det er mange rindalinger som holder seg i fin form!