Resultater for J16 sesongen 2012

Her finner du resultatene fra J16 sine kamper sesongen 2012.
Les mer...

Buvik 2 ble for gode

Tirsdag 28. august startet jenter 16 høstsesongen med hjemmekamp mot Buvik 2. Som forventet ble Buvik 2 en tøff motstander, ettersom de har vunnet alle sine kamper så langt i sesongen.
Frem til Buvik skåret sitt første mål, midtveis i første omgang, var kampen jevnspilt med sjanser foran begge mål. Resten av omgangen hadde Buvik et lite overtak og gikk opp til 3-0 før Arnhild Myklegard reduserte for hjemmelaget. 3-1 ble også pauseresultatet.

Litt i mot spillets gang økte Buvik 2 ledelsen til 4-1 tidlig i andre omgang. Etter buvikskåringen hadde Rindal FK en god periode og la et ganske stort press på Buvik, noe som førte til at Marie Gjerstad reduserte for rindalsjentene. På stillingen 4-2 hadde Marie 2 stolpeskudd som like gjerne kunne ha ført til skåring, men i steden var det Buvik som skulle skåre det neste målet.

Etter dette falt Rindal litt sammen og orken og kondisjonen tok også slutt. Buvik 2 gikk opp til 8-2 før Marie nok en gang reduserte for Rindal FK. Ei skåring for Buvik helt på tampen av kampen fastsatte sluttresultatet til 9-3 for bortelaget.

Disse spillerne var med: Marie Gjerstad, Kristin Nordlund, Lena Østvold, Malin Østvold, Mathea Møller, Arnhild Myklegard, Maren Høgholt, Grethe Iren F. Røen og Annabel Gåsvand.
2. september 2012

Svak kamp mot Sjetne

Motstander sist torsdag for J16 var Sjetne på Sjetne kunstgress. Det gikk fra årsbeste i siste kamp, til årsverste på bare en uke.

Etter en jevn stigning i fotballformen og prestasjonene i seriekampene siden sesongstarten, var det litt skuffende å oppleve en kamp der lite fungerte som det skulle. Det verste var at dette sjetnelaget ikke var bedre enn at det hadde vært fullt mulig å få med seg alle tre poengene på en god dag, men sjetnejentene var først på ballen og ville mest denne kvelden. Ved pause sto det 4-0 til hjemmelaget.

Da dommeren blåste i fløyta ved kampslutt sto det 7-1 til Sjetne. Det var Grete Iren Fjellvik Røen som skåret trøstemålet for Rindal FK.

Disse spillerene var med : Grete Iren Fjellvik Røen, Maren Høgholt, Lena Østvold, Malin Østvold, Arnhild Myklegard, Annabel Gåsvand, Marie Gjerstad og Kristin Nordlund.
18. juni 2012

Årsbeste mot Byneset 2

I tirsdagens kamp på Skogsletta, med Byneset 2 som motstander, klarte jenter 16 å heve prestasjonsnivået ett par hakk fra forrige hjemmekamp, selv om den også endte med seier etter mye godt spill.

I begynnelsen av kampen var det imidlertid lite som tydet på at dette skulle bli en stor kveld for hjemmelaget. Selv om hjemmelaget hadde ballen mest og skapte flest sjanser var det Byneset 2 som skårte det første målet. Etter skåringa skapte fremdeles rindalsjentene store målsjanser og styrte det meste av banespillet, men både dårlige avslutninger og vegring for å avslutte gjorde at målene lot vente på seg.
7. juni 2012 Les mer...

Seier mot Sokna!

Torsdag 31. mai kom endelig sesongens første «trepoenger» for jenter 16. Etter uavgjort og et knepent tap i de to første kampene var det godt å innkassere den første seieren for året. Motstander på Skogsletta denne kvelden var Sokna.

Utrolig nok var pauseresultatet 1-1, ettersom Rindal FK skapte drøssevis av målsjanser og styrte det meste av spillet. Sokna skårte sitt mål på et langskudd, som nok kommer til å bli årets drømmetreff for vedkommende soknaspiller. Marie Gjerstad scoret Rindal FKs mål.

I andre omgang fortsatte rindalsjentene å skape målsjanser og det måtte til slutt bli mål av det. Det var Malin Østvold som fikk hull på byllen, med sin fjerde skåring for sesongen. Siste målskårer i kampen var Arnhild Myklegard som fastsatte sluttresultatet til 3-1 til hjemmelaget. Årsbeste både spillemessig og resultatmessig så langt i sesongen.

Disse var med: Maren Rønning, Kristin Nordlund, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard, Annabel Gåsvand, Mathea Møller, Grete Iren Fjellvik Røen, Lena Østvold, Malin Østvold og Maren Høgholt.
4. juni 2012

Knepent tap mot Rennebu

Tirsdag 8. mai startet J16 fotballsesongen med bortekamp mot Rennebu. Kampen ble spilt på kunstgressbanen på Berkåk i et nesten vinterlig vær, med en kald og bitende vind feiende inn over banen.
Første omgang var jevnspilt og tett, med Rindal FK som det førende laget. Malin Østvold, tidligere KIL/Hemne, hadde æren av å skåre J16s første seriemål av året og kunne med det gi Rindal FK ledelsen 1-0. Midtveis i omgangen utlignet Rennebu, før et hardt presset hjemmeforsvar laget selvmål etter en hard og godt slått corner fra Maren Høgholt. Lagene kunne gå til pause med en 2-1 ledelse til Rindal FK.
18. mai 2012 Les mer...

3-3 hjemme mot Leik

Leik var motstander da J16 spilte sesongens første hjemmekamp sist mandag. I år, som i fjor, er det Skogsletta som er hjemmearena for J16-laget.

Rindalsjentene virket nervøse og usikre i starten av kampen og ble satt under hardt press av et offensivt Leik-lag. Etter flere store sjanser i åpningsminuttene gikk Leik opp i en tidlig ledelse. Etter skåringen virket det som nervene roet seg hos hjemmelaget og vi fikk tilrevet oss overtaket i kampen.