Årsbeste mot Byneset 2

I tirsdagens kamp på Skogsletta, med Byneset 2 som motstander, klarte jenter 16 å heve prestasjonsnivået ett par hakk fra forrige hjemmekamp, selv om den også endte med seier etter mye godt spill.

I begynnelsen av kampen var det imidlertid lite som tydet på at dette skulle bli en stor kveld for hjemmelaget. Selv om hjemmelaget hadde ballen mest og skapte flest sjanser var det Byneset 2 som skårte det første målet. Etter skåringa skapte fremdeles rindalsjentene store målsjanser og styrte det meste av banespillet, men både dårlige avslutninger og vegring for å avslutte gjorde at målene lot vente på seg.
Først etter halvspilt førsteomgang klarte Grete Iren Fjellvik Røen å få hull på byllen for Rindal FK etter godt forarbeid og innlegg fra Malin Østvold. Et par minutter etter utligningsmålet klarte Grete Iren nok en gang å lure ballen bak bynesetkeeperen. Marie Gjerstad punkterte i realiteten kampen med sine2 skåringer før pause. Pauseresultatet ble med det 4-1 til Rindal FK.

I andre omgang fortsatte rindalsjentene det gode og sjanseskapende spillet. Det eneste usikkerhetsmomentet i andre omgang var hvor stor seieren skulle bli til slutt. Marie med 2 nye skåringer og et mål ved Mathea Møller gjorde at sluttresultatet ble 7-1 til hjemmelaget.

Etter en kamp der hele laget gjorde en kjempekamp både i forsvar og angrepsmessig, blir det nesten urettferdig å trekke frem enkeltspillere, men med 4 mål på samvittigheten og en solid backjobb er det vanskelig å ikke berømme Marie Gjerstad for en formidabel innsats denne kvelden. Over halve laget består av jenter født i 97, mens kveldens motstander har 2 jenter født i 95 og resten i 96 sier også mye om kvaliteten i dette laget.

Disse spillerene var med: Mathea Møller, Grete Iren Fjellvik Røen, Maren Høgholt, Malin Østvold, Lena Østvold, Arnhild Myklegard, Kristin Nordlund, Marie Gjerstad og Annabel Gåsvand.