Her kommer en oppsummering av G13 sine tre siste kamper. Her har det blitt to nye seire over Freidig 2 og Astor, mens det ble et knepent tap mot Svorkmo/Meldal.

Full innsats mot Astor
Henrik forserer en Astor-spiller
Sigurd på løp

4.september møtte Rindal G13 et Svorkmo/Meldal-lag som kunne vise til gode resultater etter sommerferien. Våre gutter ledet derimot komfortabelt 2-0 ved pause, men var nok uforberedt på en heltent motstander  som startet andreomgangen med å score 5 ganger på 20 minutter! Rindal fikk summet seg, kjempet seg inn i kampen igjen og hadde enveiskjøring mot Svorkmo-målet siste 10 min., men selv med to reduseringsmål var sesongens andre tap for rindalsgutta et faktum med minst mulig margin 4-5.

Uka etter gikk turen til by`n og møte med Freidig 2, og der løftet gutta seg virkelig og kunne reise hjem med en klar 15-0-seier.

Men den store testen kom mot Astor på hjemmebane 18. september, hvor bortelaget entret Trollbanen som ubeseiret og uten poengtap i høstsesongen. Rindalsgutta gjorde kanskje sin beste omgang i år, med stor kollektiv arbeidsinnsats og meget godt spill! Etter en flott 3-1 ledelse ved pause roet det seg litt ned i andre omgang, men Rindal fortsatte med godt spill og gikk opp til 4-1 midtveis i omgangen. På slutten ble nok spillerne litt sliten og Astor tok over initiativet de siste minuttene og reduserte en gang.

Gutta kunne juble velfortjent etter en 4-2 seier og en flott fotballkamp, og mottok stor applaus fra foreldre og støtteapparat! Takk også til et godt spillende Astor-lag for en god og fairspillende kamp!