Storseier mot Oppdal 2

Fotball: Jenter 16 år

Fredag 16.mai spilte J16 sin første hjemmekamp denne sesongen på Trollbanen. Etter tap i kampen mot Rennebu var jentene revansjelystne, og hadde full trøkk fra første avspark. Det tok imidlertid 14 minutter før den første scoringen kom etter et skudd av Henny, som Maren TL sikra inn i mål. Vi gikk til pause med solid ledelse 4-0, etter scoringer av Oddrun og Elin.
Seiersbilde 160514
Glade jenter etter kampen.

I andre omgang gikk det også ei stund før det ble noen scoring, men Ann Marie fikk slutt på måltørken etter 13 minutter. Kampen var egentlig allerede da punktert, og i det siste kvarteret av kampen rullet bare målene inn med scoringer av Mali (24min), sjølmål (25 min) Eline (27 min), Oddrun (33 min), Elin (36 min), Anna (38 min) og Oddrun (39 min). Da dommeren blåste av kampen hadde Oppdals keeper hentet ballen 12 ganger bak seg i målet. Jentene spilte en bra kamp i kveld, og til tider mye fint pasningspill. Forvarspillet fungerte suverent, med Eline og Maren H som gode tilretteleggere som serverte mange gode baller. Gledelig også å se at 7 av 9 utespillere kommer på scoringslista.
Vi stilte med følgende spillere: Nelly Skjølsvold, Oddrun Berdal (3), Mali Trønsdal Bævre (1), Elin Evjen (3), Anna Fivelstad (1), Henny Elin Gåsvand, Maren Halgunset, Ann Marie Langø (1), Maren Trønsdal Lund (1), Eline Romundstad (1).