Stor framgang for damelaget, til tross for tap

Fotball: Damer senior

Damelaget spilte sin første hjemmekamp mot Nardo på Rinnvollen torsdag kveld. Gledelig at så mye publikum tok turen for å se på kampen.

Selv om det ble tap denne gangen også, så viste jentene stor framgang i innsats, bevegelse å spill fra forrige kamp. Nardo tok ledelsen på en corner etter 14 minutter da en Nardo-spiller fikk stå helt umarkert i feltet å heade ballen i mål. Vi hang godt med i kampen men fikk to billige mål imot på slutten av 1. omgang og Nardo gikk til pause med 3-0 ledelse.

Damelaget mot Nardo på Rinnvollen
damer08052014002
damer08052014003
damer08052014004
damer08052014005
Vi bestemte oss i pausen at vi skulle prøve å presse enda hardere og tørre å spille ball enda mer.

2.-omgangen startet på verste måte for oss når Nardo-spissen blir spilt gjennom etter 1 minutt og alene med keeper setter hun inn 4-0 til bortelaget. Men vi gir oss ikke og klarer å spille oss til noen sjanser uten å skåre men alt i alt så var dette ett stort steg i riktig retning.

Vi hadde to debutanter i dag (Tonje Bjørnås og Anette Tørset) og en gledelig gjesteopptreden av Berit Møkkelgård.

De som var med: Maren Rønning, Grethe Iren Røen, Linn Røen Skjermo, Åse Børset, Anita Kvande Grytbakk, Randi Østbø, Malin Bjørnås, Mali Løset, Marit Helgetun, Kristin Røen, Trude Nerland, Tonje Bjørnås, Anette Tørset, Berit Møkkelgård og Kristine Jacobsen.

Neste hjemmekamp for damelaget er allerede førstkommende søndag, 11. mai, mot Heimdal. Kampstart kl. 14.00 på Rinnvollen.