Hjemmekamp mot Rennebu 210814

Seier over Rennebu for J16

Fotball: Jenter 16 år

Første kamp etter ferien var hjemme mot Rennebu som vi møtte i vår første kamp i vår. Der ble det tap, så det var et revansjesugent lag som entret Trollbanen torsdag kveld.

Begge lagene åpnet bra, men likevel etter 12 minutter sto det 0-2 til Rennebu. Etterhvert fungerte spillet bedre, og Ann Marie og Eirin dundret inn ett mål hver. Det fortsatte med sjanser til begge lag, og det var Rennebu som scoret igjen. På slutten av omgangen kjempet Elin inn 2 mål, slik at pauseresultatet ble 4-3 til Rindal. 15 minutter ut i andre omgang hadde vi scoret 2 nye mål ved Ann Marie og Henny, men etter det mistet vi litt taket en liten periode, og Rennebu reduserte til 6-4. Vi tok oss sammen, og Oddrun scoret ett mot slutten. Rennebu fastsatte sluttresultatet til 7-5. Spillerne leverte en god kamp; Henny, Mali og Ann Marie med mange innlegg, Maren TL og Elin som kjempet foran motstandernes mål, Maren H, Oddrun og Eirin ryddet opp i forsvar, Anna kjempet på midtbanen, og Nelly sto stødig i mål.

Disse var med:  Nelly Skjølsvold, Elin Evjen (2), Maren Halgunset, Maren Trønsdal Lund, Anna Fivelstad, Henny Elin H Gåsvand (1), Ann Marie Langø (2), Mali Trønsdal Bævre, Oddrun Berdal (1) og Eirin E Mogset (1).