Skjermdump fra youtube

Seier og tap for G13

Fotball: Gutter 13 år

Hektisk uke for mange av 13-åringene med to 13årskamper, samtidig som flere også spilte G14-kamp slik at det ble tre kamper på tre dager for mange av spillerne. Onsdag 21.mai var det hjemmekamp mot ubeseirede Orkanger som ble en tett og fysisk tøff kamp. Guttene ledet 1-0 ved pause etter god innsats og mange sjanser, men i 2.omgang ble det noe tøffere og selv med 2-2- midtveis i andre omgang ble det til slutt tap 2-5.

Fredag 23.mai dro guttene til Løkken for å møte Meldal/Svorkmo, fast bestemt på å «reise kjerringa» etter onsdagens tap. Etter en bra 1.omgang med fint spill og god utnyttelse av sjansene, og en keeper som stengte målet, gikk vi til pause med en ledelse på hele 5-0. Utover i andre omgang kjente nok guttene at det hadde vært tett kampprogram, men med slitne bein rodde de til slutt i land en fin 6-1 seier.

En liten smakebit fra høydepunktene finner du på videoen HER.