Trønder-Lyn 01

Seier mot Trønder-Lyn

Fotball: Jenter 16 år

Mandag var det hjemmekamp mot Trønder-Lyn. Vi tok ledelsen allerede etter 1 min ved Anna, men noen minutter senere utlignet gjestene. Foto: Ellinor Trønsdal Lund

I løpet av 5 minutter scoret vi 4 mål ved Anna,Maren TL,Eline og Elin. Det var noen kjempefine angrep i forkant av målene, og dermed ledet vi 5-1. I løpet av de neste 10 minuttene scoret Trønder-Lyn 4 mål, mens det siste kvarteret av omgangen roet det seg ned, og det ble uten scoringer slik at pauseresultatet ble 5-5. I pausen bestemte vi oss for å trø til mer i duellene og prøve å treffe bedre med pasnings-spillet. Henny åpnet med 2 raske mål, og vi hadde litt bedre kontroll på kampen nå, selv om gjestene hadde noen kjappe kontringer. Etter 20 min satte Ann Marie ballen i mål, og kampen fortsatte med sjanser til begge lag. Trønder-Lyn reduserte til 8-6 helt på slutten. Jentene skjerpet seg veldig i andre omgangen, mot en god motstander.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Eline Romunstad (1), Anna Fivelstad (2), Eirin Mogset, Oddrun Berdal, Ann Marie Langø (1), Henny Elin Gåsvand (2), Elin Evjen (1) og Maren Trønsdal Lund(1)