Seier i høstens første kamp for G13!

Fotball: Gutter 13 år

Det var et spent G13-lag som gikk på banen for å møte KIL/Hemne i høstsesongens første seriekamp mandag kveld. Etter en generalprøve med 9'erkamp mot Meldal/Svorkmo uka før som resulterte i ett knepent 3-2 tap, og hvor laget i tillegg til uvant spilleform(9'er) hadde uvanlig «høye skuldre», var det om å gjøre å reise kjerringa mot gjestene fra Kyrksæterøra.

Og det gjorde laget virkelig! I en veldig god kamp preget av mye godt spill, tøffe dueller og stor innsats vant de til slutt 4-2 etter en meget bra kollektiv innsats kampen igjennom. Rindal gikk opp i ledelsen 1-0, og hadde etter det en rekke muligheter til å øke ledelsen, men marginene var dessverre ikke på vår side i 1.omgang. KIL/Hemne var også farlige når de kom i angrep og klarte å putte 2 mål og gikk dermed til pause med en 2-1 ledelse.

Etter pause fortsatte Rindal med fint spill og det var ikke ufortjent da reduseringen kom, og da det også ble to mål til mot slutten av kampen var det en meget fornøyd gjeng som gikk av banen med en velfortjent 4-2 seier og kunne juble mot et like fornøyd støtteapparat og foreldre J
Stor honnør også til gjestene KIL/Hemne for en meget god og fairspillende kamp!