20140911_201330 KILHemne

Seier 4-2 over KIL/Hemne på bortebane

Fotball: Jenter 16 år

Torsdag var det bortekamp mot KIL/Hemne.Vi fikk en kjempestart på kampen, og allerede etter 7 minutter scoret Henny. Ett minutt senere gikk vi opp til 2-0 ved Maren H, og like etterpå ble det 3-0 etter at en KIL/Hemne-spiller satte ballen i eget mål. Alle tre målene kom etter kjempefine angrep.

(På bildet: Litt betenkte etter å ha gått til pause med ledelse 3-2 etter å ha ledet 3-0 fra begynnelsen av kampen.)

10 minutter av kampen var gått da KILHemne reduserte til 1-3, og kampen fortsatte med sjanser til begge lag. Etter 31 minutt reduserte vertene til 2-3,som også ble pauseresultat. Det tok en stund før vi kom skikkelig igang i andre omgang. Det var spenning i kampen , og etter 25 minutter banket Henny inn 4-2. Etter det hadde vi bedre kontroll på kampen. Vi hadde flere målsjanser, men det ble ikke flere mål.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Eline Romunstad, Maren Halgunset (1), Oddrun Berdal, Eirin Mogset, Ann Marie Langø, Henny Elin Gåsvand (2), Anna Fivelstad, Elin Evjen og Mali Trønsdal Bævre.