Nytt tap, men gledelig scoring mot Heimdal

Fotball: Damer senior

Søndag 11 mai spilte damelaget mot Heimdal på Rinnvollen.

Også i denne kampen slipper vi inn mål tidlig i omgangen, allerede etter 4 minutter skårer Heimdal. Men vi jobber oss tilbake i kampen og etter 7 minutter slår Grethe en perfekt pasning gjennom til Gro Anita som alene med keeper utligner til 1-1. Etter skåringen henger vi bra med men Heimdal tar ledelsen igjen i det 20 minutt. Heimdal skårer to mål til før pause så vi ligger under med 1-4 til pause.
DSCF3846
I 2-omgangen prøver vi å komme oss inn i kampen att men med bare 1 innbytter så blir vi slitne og blir løpende mye imellom.
Heimdal skårer fire mål til og vinner fullt fortjent 1-8.

Vi skårer vårt første mål for sesongen og det er positivt men slipper inn litt for billige mål enda.
I dag hadde vi også med en debutant ( Jorid Skjølsvold ).

De som var med: Maren Rønning, Kristin Nordlund, Marie Gjerstad, Jorid Skjølsvold, Anita Kvande Grytbakk, Kristin Røen, Trude Nerland, Mali Løset, Marit Helgetun, Grethe Iren Røen, Gro Anita Bolme og Kristine Jacobsen.