Slik vil en tenkt fotballhall bli plassert

Kjøp andeler i Rindalshallen!

Rindal IL selger andeler til Rindalshallen som er under oppføring på grusbanen ved Rindalshuset. Fyll ut skjemaet under for å kjøpe andeler, og støtte Rindalshallen.

Kjøp av andeler i Rindalshallen er regnet som en gave til Rindal IL og gir ikke en reell eierandel i Rindalshallen. Gaven oppfyller dermed kravet som er satt til å få skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner. Dette gjelder både private og bedrifter.

Når skjemaet under er sendt inn, har du bekreftet at du ønsker å kjøpe andeler i Rindalshallen. Vi ber deretter om at du betaler inn kr 500,- pr andel til kontonummer 4111.14.90803 innen 10 dager.

Vårt mål er å samle inn kr. 500'000 på andelssalget, fordelt på både private og bedrifter.
Alle som kjøper andeler vil motta et andelsbrev.

Om du heller ønsker det, kan du benytte den utskriftsvennlige utgaven og sende inn. Last ned HER.

Jeg vil støtte Rindal IL ved å kjøpe andeler i Rindalshallen:

Skriv inn navnet på den som kjøper andeler.
Oppgi givers personnummer (eller org.nr. for bedrifter). Kjøp av andeler i Rindalshallen er regna som en gave til Rindal IL og gir ikke en reell eierandel i Rindalshallen. Gaven oppfyller dermed kravet som er satt til å få skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner. Om du fyller ut personnummeret/organisasjonsnr. ditt i dette feltet godkjenner du at Rindal IL sender inn informasjon om gaven til skatteetaten, noe som er nødvendig for at du skal få skattefradrag for gaven.
Gjelder kjøper - nødvendig å oppgi for evt skattefradrag
Mobilnr til deg som kjøper andeler
E-postadresse til deg som kjøper andeler.
Prisen er kr 500,- pr. andel.
Publisering av givere:
Sett kryss her dersom du ikke vil ha med ditt navn på oversikten over givere.