God sesongåpning av herrelaget

Fotball: Senior herrer

Tirsdag kveld var det endelig klart for årets første seriekamp for a-laget. Motstander var Meldal 2 på Løkken kunstgress. Kampen starter godt for Rindal, som vinner en corner i det 9. minuttet. Inne i feltet er det Ronny Eide som kriger ballen i mål til 0-1.

Vi kjemper bra også resten av omgangen, men flere scoringer før pause blir det ikke. En forholdsvis jevnspilt omgang.

DSCF3765
DSCF3766
DSCF3768
DSCF3770
DSCF3771
DSCF3772
Her vinner vi ballen etter corner, og Ronny setter den i mål til 0-1.
DSCF3774
DSCF3776
DSCF3777
DSCF3781
DSCF3782
DSCF3784

I 2. omgang er det vi som kjører kampen og vi skaper mange store sjanser. Vi er alene med keeper og har flere gode innlegg som bør settes i mål, men det vil seg ikke. Vi virker usikker når vi kommer til gode scoringssjanser dessverre. Men som det ofte går når et lag presser, så kommer det en kontring. Og 20 minutter ut i 2. omgang vinner Meldal ballen og setter fart. De spiller seg i gjennom og alene med keeper gjør de ingen feil, og hjemmelaget reduserer til 1-1.

Utover i omgangen presser vi Meldal godt i lange perioder og skaper sjanse på sjanse, uten at ballen vil mellom stengene. Dermed ender kampen 1-1.

Til tross for at det bare blir ett poeng i en kamp vi burde avgjort, skal vi være godt fornøyd med gjennomføringen. Vi spiller til tider ut hjemmelaget og vi kommer til mange sjanser. Mange også meget store. Med litt mer dyktighet foran mål, blir det garantert mange poeng framover om vi fortsetter som i dag. Dette var også en stor opptur i forhold til noen middelmådige treningskamper nå i vår.

Vi har en fin blanding av unge lovende spillere og mer rutinerte ringrever. Spesielt de litt mer rutinerte står fram i dag og leverer en innsats gjennom hele kampen det står stor respekt av! Vi må spesielt trekke fram Robert som er tilbake i Rindaltrøya, spillende trener Vegard og veteranen Morten på topp. En kjempejobb i dag. Også gledelig at Ronny har gjort comeback etter noen sesongers pause, som han benytter til å komme på scoringslista.