Damelaget med stortap i serieåpningen

Lørdag 3 Mai åpnet Rindal IL Damer sesongen med bortekamp mot Gimse. I år er vi med i 11-er serie, siden det ikke ble nok lag til 7-er serie.

Vi fikk en tøff start på sesongen mot ett meget godt Gimse-lag. Allerede etter 4 minutter låg vi under 2-0 og til pause hadde Gimse puttet 4 mål til, så vi låg under 6-0 til pause.

2.-omgangen ble vi regelrett rundspilt av Gimse og når dommeren blåste av kampen hadde Gimse puttet 9 ganger til, så sluttresultatet ble 15-0. Det var tydelig at overgangen fra 7-er til 11-er ble stor for oss.

Vi hadde i dag fire debutanter på senior (Randi Østbø, Kristin Røen, Malin Bjørnås og Grethe Iren Røen) og mange av våre spillere har ikke spilt 11-er før, så jeg regner med at vi blir bedre og bedre utover sesongen når vi blir mere vant med den store plassen og lengre løpa som må til både offensivt og defensivt.

De som var med: Maren Rønning, Kristin Nordlund, Linn Røen Skjermo, Mali Løset, Anita Kvande Grytbakk, Kristin Røen, Randi Østbø, Marit Helgetun, Malin Bjørnås, Grethe Iren Røen, Trude Nerland og Kristine Jacobsen.