Vant årets siste hjemmekamp

Mandag 27. september møttes Budal/Sokna og Rindal FK på Skogsletta i småjenter14 år. Etter at siste kamp endte med et litt surt tap for KIL/Hemne var jentene veldig sugne på revansj denne kvelden.

Rindalsjentene tok tak i kampen fra start av og la et stort press på B/S. Sjanse på sjanse ble brent og akkurat som mot KIL/Hemne og stikk i mot spillets gang var det Budal/Sokna som skåret det første målet. Flere mål ble det ikke før pause.

I andre omgang fortsatte Rindal å trøkke på og heldigvis klarte Maren Høgholt å få hull på byllen mens omgangen fremdeles var ung. Like etterpå var det Jorun Evjen som var frempå og ga Rindal ledelsen i kampen. På stillingen 2-1 hadde Budal/Sokna ei veldig god avslutning som Anna Fivelstad reddet med et tigersprang. Etter et vakkert angrep punkterte Mathea Møller kampen med et velplassert skudd i hjørnet.

En godt gjennomført kamp av rindalsjentene der sluttresultatet ble 3-1.

Disse var med: Mathea Møller, Anna Fivelstad, Grethe Røen, Mali Røen Skjermo, Jorun Evjen, Anna Fivelstad, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard, Kristin Nordlund og Annabel Gåsvand.