Her finner du resultatene fra G13 sine kamper sesongen 2010.
Les mer...
g1329082010006

Storseier over Glimt

Søndag hadde G13 besøk av Glimt på Skogsletta. Og det var aldri noen tvil om at Rindal var flere hakk bedre enn gjestene fra Gjølme. Til tross for noe sjansesløseri går guttene til pause med 4-0.

I andre omgang har Rindal full kontroll på Glimt og scorer hele 8 mål. Glimt får også tre trøstemål i løpet av omgangen. Dermed ble det en fullt fortjent seier med hele 12-3 til slutt.
29. august 2010 Les mer...

Solid sluttspurt ga seier

Tirsdag kveld var det Byneset som møtte G13 til kamp på Skogsletta. I den første kampen mellom disse lagene tidlig i mai, gikk Rindal seirende ut. Forøvrig en kamp som minnet mer om snøballkrig enn fotballkamp.

Rindal fikk en drømmeåpning på kampen i kveld. De gikk rett i angrep og scoret kampens første mål før det var gått 10 sekunder! Byneset brukte derimot ikke lang tid på å redusere. Det var en jevn åpning på kampen og lagene fulgte hverandre til 2-2. På slutten av omgangen tok gjestene litt mer over og kunne gå til pause med 4-2.
24. august 2010 Les mer...

Poengdeling mot Sokna 2

Fredag 11.06 møtte Sokna 2 til duell på Støren Kunstgress. Sokna startet best og ledet med 2-0 før Rindal ble med i kampen for fullt. Det var meget jevnspilt kamp og før pause klarte Aksel Norli å redusere, slik at pauseresultatet var 2-1 til Sokna 2.

2 omgangen ble svært underholdende med store sjanser for begge lag. Men lagene slet med å få inn mål. Et kvarter ut i 2 omgangen utlignet Amund Fagerholt, flere mål ble det ikke i 2 omgangen slik at sluttresultatet ble 2-2. En meget spennende og underholdende kamp for oss på sidelinja.
11. juni 2010 Les mer...

Tapte mot Kolstad 2

Torsdag 03.06 hadde G13 besøk av serieleder Kolstad 2. Første omgangen var jevn og til pause stod det 3-2 til Rindal. Rindal tok kommandoen i starten av 2 omgangen og ledet 6-4 når det stod igjen et kvarter. På slutten av kampen kviknet Kolstad til og vant til slutt 9-6 over Rindal.

Rindal stilte med følgende lag: Mats Haltli, Tølløv Heggem, Jonas N Tørset (2), Aksel Norli (1), Jarl Oskar
Mykkelgård (1), Lars Olav Kirkholt, Hans Ole Halle (2), Jonas Rognskog og Amund Fagerholt
3. juni 2010

Hjemmeseier over Leinstrand

Mandag kveld møtte G13 Leinstrand til kamp på Skogsletta.

Rindal startet best med 2 scoringer av Jonas. Det var 2 jevnspilte lag, men Rindal var klart best foran mål. Og til pause stod det 4-1.

I starten av andreomgangen kom Leinstrand litt mere med i kampen, og rundt midtveis i omgangen ledet Rindal 6-3. Så tok Rindal for fullt grep i kampen og Leinstrand fikk til lite. Resultatet ble til slutt 9-4 og en meget fortjent seier til et hardtarbeidende Rindal-lag.

Rindal stilte med følgende lag:
Mats Haltli, Tølløv Heggem, Jørgen Halgunset, Jonas N Tørset(6), Aksel Norli (2), Kristian Glåmen (1), Jarl Oskar Mykkelgård og Amund Fagerholt
24. mai 2010
Rindal scorer mot Budal

Storseier over Budal

Smågutter 13 år tok i mot Budal på Trollbanen i vårsola tirsdag kveld, og rodde i land en storseier! Rindal startet friskt med mål av Kristian Glåmen rett etter avspark. Rindal dominerte hele omgangen og til pause stod det 11-0.
11. mai 2010 Les mer...
Mot Byneset i snøvær

Rindal vant snøkrigen

G13 spilte mandag kveld borte mot Byneset. På en snødekt bane, var det Rindal som førte an. Til pause sto det 2-1 til Rindal.

Også i andre omgang var det Rindal som dominerte og vant til slutt fullt fortjent 7-2.
Laget står dermed med to seire og en uavgjort så langt i sesongen!