Tre tap i seriestarten

Jenter 14 år har spilt tre kamper så langt i sesongen. Motstandere har vært Leik, Singsås og Flå.
Nedenfor følger referat fra kampene.

Torsdag 6. mai sesongdebuterte jenter 14 mot Leik på Heggøya kunstgras. Siden ingen av våre egne baner var spilleklare enda var vi heldige som kunne benytte oss av naboklubbens fine anlegg. Det ble en jevn kamp med Rindal som det førende laget i store deler av kampen. Rindal FK ledet faktisk med 2 mål når det var 10 minutter igjen av kampen. Om det var kreftene som tok slutt eller det var konsentrasjonen som glapp vites ikke, men Leik klarte i alle fall å snu kampen på slutten. Sluttresultatet ble 5-4 i Leiks favør. Målskårere for Rindal FK var: Anna Fivelstad(1), Maren Høgholt(1) og Marie Gjerstad(2).

Disse spillerne var med : Therese F. Iversen, Grethe I. Røen, Mali R. Skjermo, Maren Høgholt, Anna Fivelstad, Mathea Møller, Jorun Evjen, Annabel Gåsvand, Arnhild Myklegard, Marie Gjerstad, Hanna Folden og Kristin Nordlund.

Lørdag 8. mai dro vi til årets første bortekamp med bare 7 spillere. Motstander var Singsås. Med bare 7 spillere, uten sjanse til å bytte spillere underveis og med en motstander som har flere overårige spillere på banen visste vi at det kom til å bli en tøff kamp. Ved pause sto det 2-0 til hjemmelaget etter meget god jobbing og innsats av våre jenter. Etter pause kom vi bedre med i kampen offensivt og skapte flere gode sjanser. Vi ble kanskje litt for offensive denne omgangen, noe som straffet seg bakover på banen med flere baklengsmål. Sluttresultatet ble 6-1 til Singsås. Det var Anna Fivelstad som sto for Rindal FKs mål.

Disse spillerne var med: Anna Fivelstad, Kristin Nordlund, Annabel Gåsvand, Maren Høgholt, Grethe I. Røen, Mali R. Skjermo og Mathea Møller.

Onsdag 12. mai kunne vi endelig sesongdebutere på Skogsletta. Motstander denne kvelden var Flå. Etter en jevnspilt første omgang sto det 2-0 til bortelaget. Etter pause gjorde vi noen omrokkeringer på laget, bla ble Marie Gjerstad flyttet fra backrekka og fremover på banen. Dette skapte mer trykk i angrep og påfølgende skåringer. 0-2 ble til 2-2 etter skåringer av Anna Fivelstad. I denne perioden hadde også Maren Høgholt et skudd i overliggeren. Som i kampen mot Leik hadde vi heller ikke denne gangen flaksen på vår side mot slutten av kampen. Flå skåret 2 ganger til og vant dermed kampen 4-2.

Disse spillerne var med: Kristin Nordlund, Hanna Folden, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard, Annabel Gåsvand, Jorun Evjen, Mathea Møller, Anna Fivelstad, Maren Høgholt, Mali R. Skjermo og Therese F. Iversen.