Nordmarkløpet lørdag 14.april 2012

Nordmarkløpet ble arrangert for 32. gang lørdag 14.april i strålende vær og gode føreforhold. Hans Petter Lykkja, Dalguten IL kom først over mål i konkurranseklassen, 3 min og 30 sek før Hallvard Løfald, IK Rindals-Troll. Gunnhild Veien, Skaun IL vant dameklassen. 88 deltok i trimklassen, og 14 i konkurranseklassen.
14. april 2012 Les mer...

Nordmarkløpet 2011

Nordmarkløpet 2011 ble avlyst.
12. april 2011
Lars Hol Moholt

Nordmarkløpet 2010

Det 31. Nordmarkløpet ble arrangert lørdag 10. april under fine forhold. IK Rindals-Trolls Lars Hol Moholdt (bildet) kom først i mål i turklassen, 27 sekunder før Runar Flønes fra Orkanger IF, mens dameklassen ble vunnet av tidligere verdensmester Berit Aunli fra Kyrksæterøra IL. Nordmarkløpet hadde også en stor trimklasse, hele 164 trimmere deltok i år.
10. april 2010 Les mer...

Nordmarkløpet 2009

Nordmarkløpet 2009 ble avlyst.
18. mars 2009
Nordmarkløpet 08 1

Nordmarkløpet 2008

Lars Hol Moholdt vant sin tredje seier på rad, Morten Svinsås kom på andre mens Ingebrigt Børset Steen måtte strekke våpen mot onkel og evigunge Stein Ivar Børset i kampen om tredjeplassen. Morten og Lars gikk for øvrig også Rensfjellrennet i eliteklassen i går. Ingen tvil om at vi har med godt trente løpere å gjøre.
30. mars 2008 Les mer...
Nordmarkløpet

Nordmarkløpet 2007

Strålende vær og føreforhold på årets Nordmarkløp. Ca. 150 trimmere og 50 i konkurranseklassen deltok. Lars Hol Moholdt vant i år som i fjor, og han satte ny løyperekord med 3 sek. På plassene bak kom Jan Sæther, ØSIL og Morten Svinsås RT. Gunvor Landsem fra RT vant kvinneklassen.
25. mars 2007 Les mer...
Lars H Moholdt flankert av far og sønn Aaland

Nordmarkløpet 2006

Lars Hol Moholdt vant sin første seier i Nordmarkløpet i dag foran Pål Sande og Morten Svinsås. De holdt følge til det gjensto ca. 4 km, da fikk Lars en luke i de siste bakkene og de skarpe utforkjøringene ned mot mål. Det er over 10 år siden Nygardslia har vært brukt til nedfart på Nordmarkløpet, og det virket som de fleste av de 190 deltagerne taklet dette gått.
2. april 2006 Les mer...
Oddbjørn Heggem som har deltatt i Nordmarkløpet samtlige 27 ganger, flankert av Berit Caspersen

Nordmarkløpet 2005

Nordmarkløpet ble avviklet i det fineste vårvær med bra deltakelse, 45 i konkurranseklassene og ca. 150 i trimklassen! Det varme været de siste dagene gjorde nok den 32 km lange trassen litt tyngre enn i fjor, noe en kan se av tidene, men de fleste som deltok fikk likevel en fanastisk tur!
3. april 2005 Les mer...

Nordmarkløpet 2004

På tross av dårlige værutsikter dagen før ble Nordmarkløpet avholdt under fine forhold. Totalt tok 137 startende turen over Nordmarka, en tilbakegang fra årene før (noe som antageligvis været dagen før må ta sin del av skylden for). I konkurranseklassen ble det derimot en økning i antall startende i forhold til sist (39 mot 30). Vinner ble også denne gang Tor Koksvik fra MOI på tiden 1.34.37, mens vår egen Stein Ivar Børset klarte en veldig sterk 2. plass (1.37.25). Rindals-Troll vant kampen om å bli beste 5-mannslag med god margin foran Vistdal. På laget gikk Stein Ivar Børset, Morten Svinsås, Birger Løfaldli, Jon Bolme og Lasse Skjølsvold.
28. mars 2004 Les mer...

Nordmarkløpet 2003

Nordmarkløpet 2003 ble avlyst på grunn av lite snø.
30. mars 2003

Nordmarksløpet 2002

Det 32 km lange Nordmarksløpet ble gjennomført i strålende vårvær. I år var det til sammen 162 deltakere, 132 i trimklassen og 30 i konkurranseklassen. Tor Koksvik fra Molde og Omegn vant løpet, og fikk vandrepokalen til odel og eie. Stein Ivar Børset var Rindals-Trolls beste med en tredjeplass.