Tettpakket program på sesongavslutninga friidrett

Med Saga Trollheimen Hotell som base, ble det en litt omflakkende tilværelse. Først ”innviet” 18 stk det flotte anlegget på Øye Stadion, der de fleste løp 1.000m-intervaller. Deretter innom det nye treningssenteret til Hedvig Bakken, der hun viste oss styrkeøvelser, spesielt for mage/rygg. Flere fant muskler som de ikke ante de hadde tidligere…
Sesomgavslutning 003
På Øye Stadion: Fv Råg Mikkelsen, Kjetil Fagerholt, Alf Petter Bøe og Jan Romundstad.
Sesomgavslutning 010
På Øye Stadion: Fv Lars Morten Bardal, Bjørn sæther, Hallvard Løfald, Pål Sæther, Frode Grønning, Thomas Holm, Terje Olsen, Ole Arnold Sødal (Kyrksæterøra) og Bård Nonstad
Sesomgavslutning 019
Stein Ivar Børset som fikk 50-års gave på forskudd.
Sesomgavslutning 017
Fra Hedvig Bakken sine lyse og fine treningslokaler.
Etter en kjapp dusj var det 25 som benket seg til bords for å fortære standardretten karbis med erter og løk. Behendig nok fortsatte vi programmet med foredrag om kosthold (Hedvig Bakken) og treningsplanlegging (Frode Grønning). Avslutningsvis ble det sett litt på hovedpunktene i terminlista for neste år, utdeling av medaljer for klubbmesterskapet i terrengløp og utdeling av gavekort fra Selbusport`n. Thomas Holm (beste løper i klubbmesterskapet), Lars Hagen og Ole Sæterbø fikk et gavekort på kr 1.000,- hver. Lars og Ole ble belønnet for beste baneløp for hhv senior og junior.
Helt til slutt ble Stein Ivar Børset sin 50-årsdag markert på forskudd. Han fikk ei tegning av seg sjøl, ført i ”pennen” av Magne Lillegård. Vel fortjent etter å ha tjent klubben i tre tiår.
Har aldri hatt så mange samlet til sesongavslutning tidligere. Sesongavslutning er for øvrig en noe upresis formulering, ettersom det meste var rettet mot vintertreninga og neste sesong.