Startfeltet

Terrengløp Mausetmoen rundbaneløype

Sigurd Fagerholt og Gine Fugelsøy deltok på terrengløp i Surnadal.

Terrengløp Mausetmoen Rundbaneløype, tirsdag 23.10.12, Surnadal
Langrennsgruppa i Surnadal IL og Trollheimen Sykkelklubb samarbeidet om å arrangere terrengløp i Mausetmoen Rundbaneløype i Holtamoan, hvor det i den senere tiden har blitt laget mange forskjellige stier i og omkring skytebanen/lysløypa. Det var laget en runde på 3,2km, og de mellom 11 og 16 år løp én runde, mens de på 17 og oppover løp to.
Fra Rindals-Troll deltok Sigurd Fagerholt (G12) og Gine Fugelsøy (J14) – klasseinndeling iht. kommende skisesong. Sigurd kom først i mål av de totalt 7 som løp én runde på tiden 14,31, mens Gine ble først i J14 med tiden 16,02. Det deltok også 7 løpere blant de som løp to runder, her ble Lars Peder Solli fra Trollheimen Sykkelklubb best på tiden 28,04.
Dette var et fint arrangement med en hyggelig atmosfære. Arrangøren tok med seg alle under 16 år på en oppvarmingsrunde før løpet for at de skulle gjøre seg kjent med løypa. Løypa var for øvrig ei skikkelig og morsom terrengløype med mye bakker opp og ned, mange svinger og mye tungt og ujevnt underlag.