Svorkmo1

Tapte mot Svorkmo, igjen

A-laget spilte lørdag kamp mot Svorkmo/NOI på Rinnvollen. Sol, varmt og rundt 100 publikummere satte en fin ramme rundt kampen.
På banen derimot var det ikke all verden å skryte av. Svorkmo er det eneste laget vi har tapt mot så langt i år, og et lag vi alltid sliter mot. Sånn skulle det bli i dag også. Det var spilt 5 minutter når Svorkmo scorer 1-0. Etter en jevn åpning på kampen, tar Rindal mer og mer over utover omgangen. Halvtimen er spilt når Bjørnar Nerland utligner for Rindal. 1-1 står seg til pause.

2. omgang starter på verst mulig måte når Svorkmo scorer allerede etter 2 minutter. Men bare minuttet senere er Harald på tur igjennom Svorkmo-forsvaret når han blir felt innenfor 16-meteren. Straffen settes sikkert i mål av Birger Løfaldli (bildet), og dermed er det igjen balanse i regnskapet. Til tross for at det er hjemmelaget som skaper de største sjansene er det Svorkmo som får kampens siste mål. Det kommer etter 35 minutter av andre omgang. Dermed vinner Svorkmo 2-3.

Svorkmo er et skikkelig kriger-lag og kampen preges av mange dueller og lite fint spill. Vi blir med på krigen i stedet for å spille ball. Det er lite som stemmer i dag, selv om vi har overtaket i store deler av kampen. Mye slurv og sjansesløsing gjør sitt til at vi for andre gang denne sesongen gir bort 3 poeng til Svorkmo. Vi satser på å komme sterkere tilbake borte mot Orkla 2 til uka, og hjemme mot Glimt tirsdag 14. september. Da håper vi publikum kommer tilbake også!