Tap mot Svorkmo

A-laget spilte i kveld borte mot Svorkmo/NOI. Dette var årets andre kamp, men den forrige var så tidlig som 20. april, så dette ble nesten som en ny seriestart.
Første omgang var forholdsvis jevnspilt, med mange dueller, høye baller og lite finspill. Noe den humpete banen gjorde sitt til. Størst "sjanse" har nok Rindal når Bjørnar Nerland blir spilt igjennom og kommer helt alene med keeper, men dommeren velger i stedet å blåse frispark til Rindal på en tidligere forseelse.

Scoring ble det ikke før Svorkmo kom på en kontring like før pause. Svorkmo-spilleren kommer alene med vår midtstopper, drar av han og setter ballen i nettet bak keeper. 1-0 til pause.

I andre omgang er det stort sett Rindal som presser på for utligning, uten å skape de helt store sjansene. Kampen preges fortsatt av dueller! Ca 36 minutter er spilt av omgangen når Harald kriger seg fri på 16 meter og får trillet ballen over streken, til 1-1. Fullt fortjent etter spillet i andre omgang. Bare fire minutter senere er det derimot Svorkmo som er frampå igjen. Svorkmo-spilleren er på tur igjennom i kamp med to Rindal-spillere når han faller. Straffe blåser dommeren fra midtsirkelen. Det var han nok alene om å mene på stadion, men det er likefullt han som bestemmer, dessverre.

Etter et par gulkort til Rindal, setter Svorkmo straffen sikkert til side for keeperen, og sikrer dermed tre poeng. Kan vel ikke sies å være fullt fortjent, men Svorkmo kjemper bra, og kjemper oss dårlig. En svak kamp av oss, hvor det blir veldig mye dueller, som vi stort sett taper. MEN; Ny sjanse allerede på Lørdag, når Meldal 2 gjester Skogsletta kl. 15.00.