senior25092010006

Tap mot serielederen

A-laget tok i dag i mot serieleder Hitra til kamp på Rinnvollen. Vi hadde håpet at dette skulle bli en spennende seriefinale, men med kun uavgjort på tirsdag, var det allerede før kampen klart at Hitra ble serievinnere og Rindal hadde kun teoretiske muligheter til å berge plassen i 5. divisjon.
Kampen startet jevnt, med noen sjanser til hvert av lagene. Det skulle gå 28 minutter før den første scoringen kom. Det var Vegard som var på tur igjennom Hitra-forsvaret når han blir felt og Rindal får straffe. Den setter Birger Løfaldli (bildet) knallhardt i mål. Etter scoringen følger vi ikke helt med og Hitra reduserer bare to minutter senere. Dermed blir det 1-1 til pause.

Bare 10 minutter er gått av andre omgang når en Hitra-spiller blir felt på hjørnet av 16-meteren og dermed straffe til gjestene. Straffen settes sikket til høyre for keeper, til 1-2. Og når Hitra setter et frispark direkte i mål fra 25 meter tre minutter senere er løpet egentlig kjørt.

Resten av omgangen blir jevn og sjansefattig og kampen ebber ut med seier til Hitra. Gjestene var hakket vassere i dag og vant fullt fortjent. Vi gratulerer de som årets seriemestere.

Rindal har levert en god sesong, spesielt i vår og tidlig høst. Nivået har dalt noe i høst, men en tredjeplass er fullt godkjent. Selv om det er skuffende at vi spiller i 6. divisjon neste sesong, ser vi fram til en spennende sesong hvor vi nok vil kjempe helt i toppen! Vi takker spillere, trenere og publikum for en flott sesong!