senior22062010007

Storseier over Glimt 2

Glimt 2 var motstander for a-laget tirsdag kveld på Rinnvollen.
Rindal gikk ut med høyt press fra start og det var hjemmelaget som kjørte kampen fra første spark. Og det er ikke spilt mer enn 4 minutter når Birger Løfaldli slår et innlegg fra høyresida. Ballen går helt oppe ved tverrliggeren og keeperen roter ballen i eget mål. 1-0. Åtte minutter senere er det Vegard som fyrer av fra 18 meter. Keeper gir retur, som Bendik Talgø snapper og setter enkelt i mål til 2-0.

17 minutter er spilt når Harald prøver å drible seg igjennom i midten. Ballen havner derimot til Bjørnar Nerland (bildet) som runder keeper og øker dermed til 3-0. Ti minutter senere vinner Rindal ballen på egen 16-meter. Vegard får ballen på midten og slår en perfekt gjennombruddspasning til Bjørnar Nerland som igjen runder keeper og setter inn sin andre for dagen. Etter 31 spilte minutter får Rindal corner. Alf Ole Elshaug rager høyest i lufta og header inn 5-0. Det står seg til pause.

I andre omgang får vi ikke like stort trykk og vi lar Glimt komme mer med i kampen. Selv om vi fortsatt har føringen, skaper vi ikke så mye og det blir en litt tam omgang. Men det er fullt fortjent når Rindal går opp til 6-0 etter 27 minutter av andre omgang. Da er det Bjørnar Nerland som drar seg inn i feltet fra sida, slår inn foran mål til Bendik Talgø som får kriget ballen i mål via keeperen.

Flere mål ble det ikke i denne kampen, men 6-0 må vi si oss godt fornøyd med! Bakover har vi full kontroll og Glimt får ikke mer en èn sjanse i hver omgang.

3 poeng i denne kampen var også meget viktig i kampen for å unngå nedrykk. Vi lå før kampen på 3. plass, 3 poeng bak serieleder Hitra og like mange poeng som Frøya på 2. plass, men dårligere målforskjell. Vi er nå à poeng med Hitra, men med en kamp mer spilt. Dette trenger ikke å bli avgjort før i siste kamp, som er mot nettopp Hitra på Rinnvollen lørdag 25. september.