Sesongavslutning/start for senior/junior

Vi var 23 som var samlet på Saga Trollheimen Hotell til standardmenyen karbis med erter og løk og til foredrag med Frank Evertsen. 18 startet imidlertid dagen med ei treningsøkt. De fleste ”koste” seg rundt Tjønna og Tjønna viste seg fra sin beste side, 4 grader, lettskyet og vindstille. 2 løp 6 runder sammenhengende, mens de fleste løp intervaller med pause etter hver hele runde. De ”skarpeste” løp 7 runder med 1 min pause. Hver runde er på nesten 1,9km. Det ble da litt over 13 km med intervall på disse.
De fleste av de som var med på treningsøkta
De fleste av de som var med på treningsøkta
Thomas, Terje og  Bård
Thomas, Terje og Bård
Helge og Lars Morten
Helge og Lars Morten
Frank Evertsen
Frank Evertsen
Frank Evertsen er i dag trener for to av Norges beste langdistanseløpere, Sondre Norstad Moen og Sindre Buraas. Og han har vært trener for Marius Bakken, som fortsatt er innehaver av den nordiske rekorden på 5.000m. Litt uvanlig i dagens samfunn, han foredro engasjert i 3,5 timer uten noen form for manus. Vi fikk et godt innblikk i hva som ble vektlagt av trening for de tre nevnte herrene.

Avslutningsvis var det premieutdeling for klubbmesterskapet i terrengløp og utdeling av sesongens ”store priser”. Ole Sæterbø, Helge Langen og Thomas Holm fikk hver sin gavesjekk på kr 1.000,- fra Selbusport`n. Ole for beste baneresultat for junior og Helge for ditto som beste senior. Thomas fikk sin som klubbmester i terrengløp. Og til slutt, fikk Helge kr 500,- for sin klubbrekord på 800m.