Senior 2009

Se tabell under les mer.
Les mer...

Poengdeling i dramatisk kamp

Hitra 2 besøkte Rinnvollen i et ufyselig vær lørdag. Vi overlater referatet til Trollheimsporten, som skriver dette om kampen:
9. september 2009 Les mer...

Knepent tap mot Svorkmo

Rindal møtte tabelltoer Svorkmo/NOI borte tirsdag kveld. Trollheimsporten skriver dette om kampen:
Yngve Bakken

3 nye poeng mot Meldal

Første kamp etter sommerferien for a-laget var mot Meldal 2 på Skogsletta fredag kveld. Før kampen lå Rindal ett poeng foran Meldal. Etter et forsmedelig 3-1 tap i vårkampen, var det et revansjesugent Rindal som entret banen.
15. august 2009 Les mer...

Uavgjort mot Skaun

Siste kamp før ferien var mot Skaun på Rinnvollen 30. juni.
27. juli 2009 Les mer...
senior20062009001

Seier borte mot Hitra 2

Lørdag var seniorene på Dolmøy stadion hvor Hitra 2 var motstander. Hjemmelaget lå to poeng foran Rindal før kampen, så det var duket for en spennende kamp.
22. juni 2009 Les mer...

Stortap mot bunnlaget

Tirsdag kveld dro seniorene til Kyrksæterøra, hvor bunnlaget KIL/Hemne 3 ventet. Dette er ett av de lagene vi absolutt bør slå, men slik ville det seg ikke!
18. juni 2009 Les mer...

Tap mot serieleder Glimt

Vi stjeler referatet fra Trollheimsporten også i dag, som skriver følgende om kampen:
Serieleder Glimt ble for sterke for Rindal Fotball da de gjestet Rinnvollen lørdag ettermiddag. Men Rindal hang med lenge og burde ha utnytta bedre sjansene de fikk. Utover i andre omgang var det slutt på kreftene og feilene kom oftere. Glimt vant fortjent, men kanskje var 0-7 i meste laget.
14. juni 2009 Les mer...
vidar2009

Endelig en 3-poenger!

Seniorene tok tirsdag i mot Frøya 2 til kamp på Rinnvollen. Etter at det ble tap 6-2 i bortekampen tidligere i år, var det denne gangen Rindal som tok alle tre poengene.
9. juni 2009 Les mer...

Tap hjemme mot Svorkmo/NOI

Seniorene til Rindal Fotball møtte lørdag Svorkmo/NOI i første heimekampen på Skogsletta. Det endte med et nytt tap - 0-5 etter 0-3 ved pause. Det var et tamt Rindals-lag som viste seg fram heime for første gang.
3. juni 2009 Les mer...
senior20090519001

Årets første poeng mot Orkla 2

Orkla 2 var motstander for a-laget tirsdag kveld, på Orkanger kunstgress.

Det var hjemmelaget Orkla som åpnet kampen best, og som skapte det meste i første omgang. Og allerede etter 17 minutter får Orkla sitt første mål. det kommer etter en corner, og ender med selvmål av Rindal.
21. mai 2009 Les mer...

Svakt mot Meldal 2

Tirsdag kveld møtte senior-laget Meldal 2 på Løkken gras i 5. divisjon.

Det var spilt i ca 23 minutter når Meldalingene får sitt første mål, og når halvtimen er spilt, står det 2-0 til hjemmelaget. Og det var ikke ufortjent. En meget svak omgang av Rindal, der svært lite stemte.
7. mai 2009 Les mer...

Tap i serieåpninga

A-laget spilte sin første seriekamp for sesongen 26. april, borte mot seriefavoritt Frøya 2.
2. mai 2009 Les mer...
senior13042009001

0 - 3 mot Bøfjord/Bæverfjord

A-laget spilte 2. påskedag treningskamp mot Bøfjord/Bæverfjord på Syltøran. I en treningskamp mellom de samme lagene tidligere i vinter, ble det stortap 7-1.