Seier mot naboene fra Meldal

Det var duket for skikkelig lokaloppgjør når Meldal 2 gjestet Skogsletta lørdag. Begge sto med tre poeng før kampen, men gjestene hadde spilt to kamper mer, så Rindal var nok favoritter.
Rindal startet kampen best og skapte helt fra start av mange sjanser. Også Meldal hadde sine muligheter, men uten å lykkes helt. Det var likevel Meldal som fikk det første målet, midtveis i omgangen. Vel halvtimen var spilt når Rindal fikk straffespark etter en hands hos Meldal. Det var en velplassert straffe, men keeperen var dessverre nede og avverget. Bare minutter før pause lyktes det endelig for hjemmelaget. Etter flere dueller inne i feltet kom ballen ut i returrommet og derifra satte Vegard Karlstrøm ballen i mål til 1-1.

Rindal fikk en drømmestart på andre omgang, når Bjørnar Nerland kriger inn ballen til 2-1 etter bare få minutter av andre omgang. Rindal fortsatte og kjøre på og Jo Bjørnar Fiske scorte Rindals tredje for dagen. Alf Ole Elshaug ville også på skåringslisten og satte inn Rindals fjerde. Meldalingene fikk også ett mål i andre omgang. Dermed seier 4-2.

En fullt fortjent seier etter spill og sjanser. Spesielt andre omgang var bra, og da hadde hjemmelaget god kontroll. Fortsatt litt mye slurv i enkelte perioder, men det får vi satse på ordner seg til neste kamp!

Og neste kamp er også hjemmekamp. Da er det serieleder Orkla 2 som gjester Skogsletta. Det er allerede førstkommende fredag. Da håper vi på fulle tribuner og tre nye poeng! (Og vi fortsetter med gratis inngang!)