Bendik

Seier mot Meldal 2

Lørdag var det duket for lokaloppgjør mot Meldal 2 på Løkken for seniorene, i et kraftig regnvær!
Kampen var bare 45 sekunder gammel når Rindal kunne juble for 1-0, etter at Harald Røen hadde kriget ballen i mål etter duell med en forsvarsspiller og keeperen. Første omgang skulle vise seg å bli en jevn batalje, der begge lag hadde sine sjanser. Det var likevel i det 42. minutt at neste scoring kom. Den var det Meldal som sto for. Dermed ble det 1-1 til pause.

Som i første omgang får Rindal en kjempeåpning også på andre omgang. Ett minutt er spilt når Bjørnar Nerland setter ballen i mål til 1-2. Samme mann er på farten igjen femten minutter senere og alene med keeper gjør han ingen feil. 1-3. I andre omgang er Rindal langt bedre enn hjemmelaget og lager flere store sjanser, men sliter med å få ballen mellom stengene.

20 minutter er spilt når Bendik Talgø (bildet) blir byttet inn. På sitt første touch på ballen øker han til 1-4 for Rindal FK. Både Vegard og Bendik har skudd i tverrliggeren uten at det blir flere mål. Meldal får en mulighet til å redusere når de får straffe mot slutten av kampen, men Stian Kooyman i målet redder mesterlig!

Dermed kan Rindal ta med seg tre nye poeng hjem og øker med det serieledelsen, etter at serietoer Hitra tapte en kamp tidligere i uka.

Neste kamp for a-laget er mot Svorkmo på Rinnvollen førstkommende lørdag (4. sept.) kl. 15.00.
Svorkmo er det eneste laget vi har tapt mot så langt i år, så her forventer vi en tøff match. Vi trenger støtte fra publikum!!