Seier mot bunnlaget Skaun

Tirsdag kveld var det duket for ny kamp for a-laget. Kampen gikk på Skogsletta, og motstander var Skaun. Rindal på topp av tabellen, Skaun helt på bunnen. I "vårkampen" ble det seier 3-1 til Rindal. Så Rindal var store favoritter før kampen
Dette bildet beskriver 1. omgang godt. Rindal-spillerne står i kø for å score, men ballen spretter ikke vår vei.
senior22062010002juni
Og Rindal startet i et forrykende tempo og skapte sjanse på sjanse helt fra start. Første omgang var en eneste stor sjanseparade mot Skaun-målet, men uflaks, tverrliggeren, stengene og en god Skaun-keeper gjorde sitt til at det skulle ta hele 40 minutter før Rindal kunne gå opp i ledelsen. Det var det Vegard Karlstrøm (bildet) som sørget for etter et skudd fra 16 meter. 1-0 sto seg til pause. Det hadde ikke vært noe å si på om ledelsen hadde vært mange ganger så stor.

Også i andre omgang er Rindal klart best, men Skaun får komme mer med i spillet, og det blir egentlig en litt kjedelig og dårlig omgang. Rindal har likevel god kontroll på et svakt Skaun-lag, og 29 minutter ut i omgangen er det Anders Møkkelgård som øker til 2-0. Anders kriger ballen i mål etter en corner.

Alt i alt en grei kamp mot Skaun. Uttellingen i første omgang er for dårlig, men meget positivt at vi skaper så mange sjanser og at vi klarer å holde trykket oppe hele omgangen. Andre omgang var under pari, men tre poeng og fortsatt tabelltopp er fullt godkjent. Vi vil også skryte av en god dommer i dag!