Seier i treningskamp mot Lundamo

A-laget spilte i dag sin første treningskamp for sesongen mot 5. divisjonslaget Lundamo. Kampen ble spilt på Støren kunstgress. Det lå noe snø/is i banen så det var glatt, spesielt på kantene. Dette satte sitt preg på kampen.
1267382597_2802
Bendik Talgø med en bra kamp i dag, og en scoring!
1267382861_2802
Bjørnar Nerland på tur gjennom Lundamo-forsvaret. Noe han gjorde tre ganger i andre omgang!
1267382870_2802
Tor Bendik Mykkelgård (bak) debuterte på a-laget, samtidig som Robert Jonli er tilbake i Rindal-drakta.
1267382913_2802
Allerede fra første spark på ballen var Rindal FK klart best. Juniorspiller Bendik Talgø åpnet kampen med 1-0 etter bare få minutter. Og første omgang skulle vise seg å bli nesten enveiskjøring. Vidar Grøset, Bjørnar Nerland, Lars Ole Heggem og Vegard Karlstrøm (selvmål egentlig) sørget for at det sto hele 5-0 ved pause.

I andre omgang kom Lundamo litt mer med i kampen, og Rindal fikk ikke til like mye som i første, men Rindal var fortsatt flere hakk bedre enn hjemmelaget. Bjørnar Nerland fikk springe fra forsvaret til Lundamo to ganger og la på til både 6-0 og 7-0 alene med keeper.
Lundamo scoret 7-1 før Bjørnar Nerland nok en gang slapp igjennom Lundamo-forsvaret og scoret sitt fjerde for dagen, til 8-1. Lundamo fikk nok et trøstemål og fastsatte sluttresultatet til 8-2.

Dette var årets første økt ute på stor bane. Det tatt i betraktning var dette en meget godt gjennomført kamp. I første omgang hadde vi full kontroll og spillet satt bra! Litt mer rotete i andre, men likevel en bra gjennomkjøring.