Seier i serieåpningen

Tirsdag kveld var det duket for seriestart også for a-laget. Skaun var motstander og kampen ble spilt på kunstgress i Børsa.
1271864836_2004
1271864863_2004
Allerede fra start er det Rindal som kjører kampen. De første 20 minuttene er Skaun knapt nok over midtbanen. Til tross for stort press, kommer vi ikke til de helt store sjansene. 25 minutter er spilt når Rindal får corner. Vegard slår inn og på bakerste header Anders i tverrliggeren (bildet). Bjørnar Nerland krangler returen i mål til 1-0. Klokka viser 38 spilte minutter når Rindal bryter på midtbanen. Håkon slår en glimrende gjennombruddspasning til Vegard Karlstrøm som dermed kommer alene med keeper og øker til 2-0. Dette står seg til pause.

Drøye halvtimen ut i andre omgang er det Vegard som får ballen på ca 30 meter, vender opp og fyrer av med yttersiden av foten. Ballen går i en fin bue over Skaun-keeperen og i krysset. En vakker 3-0-scoring! Seks minutter før full tid er det hjemmelaget som har corner, som de får kriget i mål til 1-3, som også blir sluttresultatet.

En grei kamp hvor vi styrer kampen fullstendig. Skaun har egentlig ikke en eneste målsjanse før det siste kvarteret, hvor de får to-tre cornere. Innsatsen var på topp i dag, og selv om det er en del slurv å rette på, lover dette absolutt bra for fortsettelsen. Skaun, som var forventet å ligge helt i toppen, virket noe svakere enn de har gjort de siste sesongene.