Rennebu ble for sterke

Onsdag 2.september spilte jenter 14 år første bortekamp etter fotballferien. Motstander denne kvelden var Rennebu på Rennebu kunstgras.

Jentene startet kampen forrykende og gikk tidlig opp i ledelsen etter skåring av Mathea Møller. Etter skåringa fortsatte Rindal å føre spillet, men det var Rennebu som fikk nettkjenning først. Ei skåring av Anna Fivelstad ga Rindal ledelsen på nytt. I resten av første omgang fortsatte målene å renne inn og pauseresultatet ble 6-3 til Rennebu. Det var Anna Fivelstad som skåret Rindal FKs tredje mål.

Andre omgang bar preg av at jentene hadde mistet trua på at det gikk an å vinne kampen. Da dommeren blåste for kampslutt var målskåren 9-4 til Rennebu. Det var Grethe Røen som skåret mål for Rindal i andre omgang.

Disse spillerne var med: Mathea Møller, Anna Fivelstad, Jorun Evjen, Grethe Røen, Maren Høgholt, Annabel Gåsvand, Arnhild Myklegard, Mali Røen Skjermo og Marie Gjerstad.