Nytt tap for a-laget

Tirsdag kveld var seniorene på Fannremsmoen hvor de møtte Orkla 2. Kampen i vår endte med poengdeling 1-1.
Kampen var bare 4 minutter gammel når keeper Stian Kooyman er ute i en duell med en Orkla-spiller på vei igjennom. Det ender med en tommel ute av ledd og sykehustur. Og bare tre minutter senere går hjemmelaget opp til 1-0. Første omgang er jevnspilt, men Orkla har ballen mest. Og etter 18 minutter får de komme rundt på kanten og går opp til 2-0.

Rindal skaper også sjanser, og 22 minutter er spilt når Bendik Talgø fyrer løs. Ballen går over keeper og i mål, 2-1. Fire minutter senere får hjemmelaget frispark fra 25 meter. Ballen går igjennom hele feltet og på bakerste får en umarkert Orkla-spiller heade ballen i åpent mål. 3-1 står seg til pause.

Selv om Rindal har noen gode sjanser i andre omgang, er det Orkla som styrer det meste. Vi får flere småskader utover omgangen må gang på gang rokkere på laget. 24 minutter ut i omgangen kommer kampens siste mål. Også det til Orkla som dermed fastsetter sluttresultatet til 4-1.

Selv om det var en bedre kamp enn mot Svorkmo i helga, er det alt for mange feilpasninger og ballmiss til at vi kan være fornøyd. Men det skal også sies at vi møtte et godt Orkla-lag i dag! Vi er i en litt dårlig periode nå, men tirsdag 14. sept kl. 18.00 er det Glimt 2 som kommer til Rinnvollen. Vi satser på en ny seier da!