Ny seier mot Halsa

Søndag kveld spilte a-laget en ny treningskamp mot Halsa i Surnadal. For to uker siden ble det seier 7-2 for Rindal. Denne gang ble det jevnere, i alle fall resultatmessig.
1271018479_1104
1271018495_1104
Anders med sklitakling, og faktisk så var den bra...
1271018512_1104
1271018525_1104
1272797447_1104
Det var nemlig Halsa som kom best i gang og etter 5 minutter viser de frem godt angrepsspill og går opp til 1-0. Drøye ti minutter senere er det Bjørnar Nerland som tråkler seg gjennom Halsa-forsvaret og reduserer til 1-1. 19 minutter ut i omgangen kommer Rindal på venstresida. Bjørnar kommer ned på kanten og legger ut til en umarkert Vidar Grøset som bredsider ballen kontrollert i mål fra 15 meter. Vakkert.

Til tross for at det aller meste foregår på Halsas banehalvdel i første omgang, er det Halsa som reduserer til 2-2 fem minutter før pause. Et noe urettferdig resultat.

Også i andre omgang er Rindal det beste laget, og presser på for ny scoring. 25 minutter er spilt når Rindal får frispark fra 20 meter. Lars Ole Heggem setter ballen i mål. Ballen endrer retning i en Halsa-spiller og finner veien helt oppe i krysset. 3-2. Tolv minutter etterpå kommer det et gjennomspill som Halsa-forsvaret bommer totalt på, og Bjørnar Nerland kommer helt alene med keeper og setter ballen enkelt forbi keeperen til 4-2.

Rindal vinner dermed fullt fortjent 4-2. Etter spill og sjanser kunne det fort blitt mere, men en grei seier å ta med seg før seriestart, som er bare 9 dager unna.