Meldal

Meldal ble for gode

A-laget spilte sin andre treningskamp for sesongen lørdag. Motstander var 4. divisjonslaget Meldal.
Kampen ble spilt på Orkanger kunstgress. Banen var våt med en del overvann enkelte steder, og snø innover sidelinjene.

Rindal stilte med et noe redusert mannskap, faktisk bare ti spillere. Vi manglet flere sentrale spillere av forskjellige årsaker, men det ble en fin, men våt, treningsøkt for de som var med! Vi lånte hele tiden en spiller fra Meldal får å få fullt lag.

Kampen startet forholdsvis jevnt, med store sjanser til begge lag. Blant annet var Harald alene igjennom, men klarte ikke å runde keeper. Det var likevel ikke ufortjent når Meldal gikk opp til 1-0 etter 17 minutter. Fem minutter senere økte Meldal til 2-0.
Bendik Talgø sørget for redusering 2-1 til Rindal etter 36 minutter, etter en retur fra keeper. Dette sto seg til pause.

Andre omgang startet på verst tenkelige måte, med scoring i mot etter bare 40 sekunder, og fire minutter senere økte Meldal til 4-1. Midtveis i omgangen fastsatte Meldalingene sluttresultatet til 5-1.
I andre omgang var Meldal klart bedre. Det var lite som stemte for Rindal, og mange feilpasninger og slurv preget kampen.

Vi skal likevel ta med oss en positiv førsteomgang, og et godt treningsutbytte!