KIL/Hemne 3 var motstander for a-laget på Skogsletta i dag.
1276365325_1206
1276365346_1206
1276365360_1206
1276365380_1206
Rindal hadde i grunnen full kontroll på kampen fra start til slutt. Vi spiller en god kamp, og presser gjestene bakpå. Mange sjanser blir det også, og etter 18 minutter er det Vidar Grøset som setter ballen i mål til 1-0. Det gjør han med bredsida fra 16 meter etter en retur. Til tross for et stort overtak til hjemmelaget hele omgangen, går lagene til pause med bare 1-0.

Også i andre omgang er det Rindal som vil klart mest, og etter halvspilt omgang går Rindal opp til 2-0. Rindal får frispark. Keeperen gir retur på skuddet til Robert og returen sklir Anders Møkkelgård i mål.
Vi fortsetter og presse på og Vidar Grøset og Morten Møller sørger for at Rindal øker til 3-0 og 4-0 i løpet av de siste ti minuttene.

Fullt fortjent seier i dag. Vi kriger i hver eneste duell, skaper mange sjanser og scorer fire mål. Samtidig holder vi tett bakover. KIL/Hemne har knapt nok en eneste sjanse i løpet av kampen. Meget bra.

Dette lover godt foran neste helgs bortekamp mot serieleder Hitra. Dit kjører vi buss, og vil DU være med og heie fram Rindal til nok en seier er det bare å møte opp på Rutebilstasjonen kl. 11.15 på lørdag.