Lars Morten og Trygve med sterke terrengløp

Lars Morten Bardal deltok i Kystadløpet (der Swiks holdt konsert) og Trygve Reitan i et bedriftsløp.

Terrengløp (Bedriftskarusellen) 4,5 km, torsdag 04.09.08., Lohove, Trondheim

Trygve Reitan har deltatt i nok et bedriftsterrengløp, som han vant med 4 sek foran skiløper Audun Thonstad. Løypa på Lohove var svært kupert og ettersom Trygve var ukjent med løypa, var han ikke kjent hvor tunge motbakkene var. Til toppen av en lang motbakke etter ca 2 km hadde han følge av Thonstad og samboer Runa, men Trygve er svært god nedover og ”rullet” fra de i den derpåfølgende nedoverbakke. Men det kom da to nye motbakker på rappen, og Trygve ble for sliten til å utnytte sine utforferdigheter på slutten, og Thonstad var som nevnt bare 4 sek bak i mål. Men det må ha gått brukbart unna likevel, for Trygve slo Petter Eggans løyperekord fra 2006 med 47 sek.

 

Komplett resultatliste:

http://www.friidrettbedrift.no/RESULTAT_040908.html

 

Kystadløpet 8,5 km, fredag 05.09.08., Byåsen, Trondheim

 

Nyskapningen Kystadløpet samlet rundt 150 løpere, de fleste barn, men også mange seniorløpere. Løypa var 8,5 km fordelt på 5 runder. Vår deltager Lars Morten Bardal åpnet forsiktig, men løp seg opp etter hvert og kom opp til en tredje plass i dette sterke selskapet som bestod av friidrettsløpere og enda flere langrennsløpere.

 

Vinner ble Andre Hammerø Løseth fra Kristiansand som løp på 27,45 og var med det 33 sek foran Chris Jespersen og 39 sek foran Lars Morten.

Hammerø Løseth ble nr 8 i vårt NM Terrengløp i fjor, og dette løpet var nok en forberedelse til neste helgs NM.

Lars Morten sin prestasjon må sees i lys av at han har i flere sesonger slitt med akillesproblemer og har konkurrert svært lite de to siste sesongene og da helst i terrengløp som er mest skånsomt for føttene. Det går mest i alternativ trening og Lars Morten hadde fortjent å fått trent et par sesonger slik som han helst vil gjøre. Vi tror han har et stort potensiale som han ikke har fått vist ennå. Vi får håpe han etter hvert får skikk på sine bein.

 

Ellers var Rindals-Troll sterkt representert også mht det utenomsportslige, Swiks holdt konsert i målområdet. Der har du årsaken til den store oppslutningen om arrangementet…

Komplette resultater for de eldste:

http://www.billangrenn.no/Kystadlopet/Res2.PDF