Jubel etter seier og tabelltopp.

Lagseier borte mot serieleder Hitra

A-laget tok lørdag turen til Dolmøy stadion, hvor serieleder Hitra sto på motsatt banehalvdel. Hjemmelaget har vunnet alle sine 5 første kamper i år, så det var forventet en tøff match. Og det var et skikkelig toppoppgjør med nr 1 mot nr 2.
Men fra første spark på ballen viste Rindal at de vart mest tent på å få med seg alle poengene fra denne kampen. Og det skulle ikke gå mer enn 17 minutter før Rindal gikk opp til 1-0. Det var det Lars Ole Heggem som satte direkte i mål på et frispark fra 20 meter. Halvtimen er spilt når Alf Ole Elshaug sørger for 2-0 etter hard kjemping inne i feltet til Hitra etter en corner. 2-0 står seg til pause.

8 minutter ut i 2. omgang blir det igjen spenning i kampen. Hitra får frispark som heades i mål til 1-2. Men Rindal er fortsatt det beste laget og har egentlig full kontroll. Etter 65 minutter får Vidar Grøset ballen på 17 meter og setter den enkelt til side for keeper til 1-3. Og 10 minutter senere fastsetter Fredric Talgø sluttresultatet til 1-4, på skudd fra 20 meter. Det siste kvarteret har Rindal full kontroll og kan bare cruise inn til seier, 3 poeng og dermed tabelltopp. Hitra-spillerne er frustrert og pådrar seg også direkte rødt kort mot slutten etter å ha sparket en Rindal-spiller i ribbena.

Dette var en skikkelig lagseier, der alle sammen kjemper meget bra gjennom hele kampen! En av våre beste kamper i år.