Kun uavgjort mot Orkla 2

Serieleder Orkla 2 gjestet Skogsletta fredag kveld. Gjestene med ni poeng på fem kamper, mens Rindal hadde 6 poeng på tre kamper fra før.
1275162207_2805
Kampen åpnet ganske jevnt, men hjemmelaget var litt farligere enn gjestene. Rindal produserer mange sjanser og noen veldig store. Likevel er det litt som i forrige kamp att ballen vil ikke mål. Men etter 26 minutter header Vidar et innlegg over keeper og i tverrliggeren. Bjørnar Nerland er på returen og lager 1-0 for hjemmelaget. Gleden blir imidlertid kortvarig. Tre minutter senere er Orkla i angrep. Orklaspilleren forsøker ett innlegg, men får et sleivspark som tilfeldigvis går over keeper Stian , via stanga og i mål. 1-1.

I andre omgang kjører Rindal på og produserer også i denne omgangen mange store sjanser. Blant annet en volley i tverrliggeren. Men ballen vil fortsatt ikke i mål for oss og dermed ender kampen 1-1.

Orkla 2 er nok ett av de bedre lagene i avdelingen og vi spiller en god kamp i kveld. Etter alle sjansene vi produserer bør vi hale i land tre poeng i dag, men det greier vi dessverre ikke. Likevel veldig mye positivt å ta med seg til kampen mot Glimt 2, som er allerede kommende tirsdag.