Kun uavgjort borte mot KIL/Hemne 3

I kveldens kamp borte mot KIL/Hemne 3 var det kun seier som i praksis kunne berge a-laget fra nedrykk til 6. divisjon. Rindal vant 4-0 i hjemmekampen i sommer, men vi vet fra tidligere at KIL/Hemne 3 stiller med helt annet mannskap på hjemmebane.
Og det fikk vi merke helt fra start. Kun fire minutter var gått når KIL/Hemne får corner. Ballen slås ut i returrommet hvor en umarkert spiller får sette ballen i mål. Seks minutter senere er det derimot Rindal som er frampå. Vegard Karlstrøm får ballen på 16 meter og styrer den i mål til 1-1. Fjorten minutter er spilt når Vegard får ballen på 16-meteren igjen og setter den inn ved lengste stolpe. 1-2.

I denne perioden er det Rindal som har overtaket og når halvtimen er spilt er det Anders Møkkelgård som setter inn 1-3 for Rindalingene. Dermed så det bra ut for gjestene, men hjemmelaget ville det annerledes.

Etter 31 minutter er det KIL/Hemne som reduserer til 2-3 på corner. Tre minutter etterpå får de et inndirekte frispark fra 5 meter. Det settes i nett-taket til 3-3, som blir pauseresultatet.

2. omgang blir lenge målløs, men etter 32 minutter er det hjemmelaget som igjen går opp i ledelsen. Men Rindal trenger bare to minutter på å komme tilbake. Det er det Anders Møkkelgård som sørger for med en flott heading.

Til tross for et stort rindalspress med mange virkelig store sjanser på slutten, vil ikke ballen trille vår vei i kveld og dermed ender det med poengdeling. Varierende kvalitet på det vi leverer i dag, men slett ingen dårlig kamp fra vår side. Vi møtte et godt KIL/Hemne lag.

Det er fortsatt et lite håp om at Frøya 2 taper sin siste kamp, som er mot nettopp KIL/Hemne, men alt tyder på at ett poeng i denne kampen var for lite til å berge plassen i 5. divisjon. Vi må i alle fall vinne den siste kampen som er mot Hitra hjemme på Rinnvollen førstkommende lørdag om det skal være noe håp.
Og til tross for at det ligger an til nedrykk, så skal vi ikke glemme at vi ligger på en 3. plass, og det har alt i alt vært en god sesong!