Kriget seg til 3 poeng

Seniorene startet høstsesongen med bortekamp mot Frøya 2 tirsdag kveld. Frøya på en 4. plass før kampen, 6 poeng mindre en Rindal men også to kamper mindre spilt. Det var derfor forventet hard motstand fra hjemmelaget og det ble det.
1281710064_1008
Rindal går ut med høyt press og allerede etter 8 minutters spill kommer kampens høydepunkt. Rindal er i angrep og Alf Ole Elshaug får ballen trillende på 30 meter. Et knallhardt skudd som slår i tverrliggeren og i mål. Et kanonmål. 1-0.
8 minutter senere er Rindal nok en gang i angrep og Bjørnar Nerland får ballen på 16 meter. Finter elegant bort to Frøya-spillere og alene med keeper er han iskald og putter på til 2-0.
Fem minutter før pause er det Frøya som er frampå. Et langt utspill fra keeper stusses igjennom til spissen som reduserer for hjemmelaget, og dermed 2-1 til pause.
Rindal startet omgangen best, men det var hele tiden jevnt og mange tøffe dueller. Et ørlite overtak til Rindal og en grei ledelse til pause.

I andre omgang var det Frøya som fikk medvinden og med overtok de presset. 10 minutter er spilt av andre omgang når Frøya får tildelt straffespark etter en hands. Kanskje av den billige sorten. Hjemmelaget setter den sikkert til 2-2. Da så det mørkt ut en periode, med et stort press fra hjemmelaget.

Likevel er det Rindal som kommer på en kontring etter 21 minutter. Vegard får ballen nede ved cornerflagget. Foran mål venter Vidar Grøset, som bredsider ballen på hel volley helt oppe i krysset. Utakbart for keeper. 3-2.

Resten av omgangen kjører Frøya på alt de kan for utligning. Og de har noen store sjanser, uten at de for ballen i mål. De har blant annet et skudd i stanga, men ballen spretter i fanget på keeper Stian. En ulidelig spennende avslutningen på kampen ble det, men Rindal holder unna og kan ta med seg tre meget viktige poeng hjem fra Frøya.

Vi kan oppsummere kampen med tre meget flotte scoringer, knallbra jobbing av alle mann og en keeper som gjør flere klasseredninger og er banens klart beste spiller i dag.