Knepent tap i Skaun

Lørdag 9.oktober spilte jenter 14 sesongens siste fotballkamp. Motstander var Skaun 2 på Skaun gressbane.

Kampen startet på verst tenkelig vis for rindalsjentene, da det sto 2-0 til hjemmelaget før det var spilt 5 minutter. Heldigvis for oss kom det en redusering ganske kjapt. Reduseringen kom på et selvmål etter corner. Etter dette tok Rindal over føringen i kampen og presset på for å få utligningensmålet. Til slutt lyktes det å få ballen i mål og det var Annabel Gåsvand som sørget for den skåringen. Dermed sto det 2-2 i målprotokollen ved pause.
Tidlig i andre omgang skåret Skaun sitt tredje mål for dagen. Etter dette bølget spillet frem og tilbake uten at det ble flere mål av det. Det ble Skaunseier 3-2 etter en jevnspilt og spennende kamp.

Disse spillerne var med: Mali Røen Skjermo, Maren Høgholt, Anna Fivelstad, Grethe Røen, Kristin Nordlund, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard og Annabel Gåsvand.