Knepen seier i lokaloppgjøret mot Meldal

Onsdag 25. august spilte jenter 14 første seriekamp etter fotballferien. Motstander denne kvelden var Meldal. Etter en jevnspilt første omgang ledet meldalsjentene 2-1. Rindals mål ble satt inn av Annabel Gåsvand.
I andre omgang tok jentene skikkelig tak i kampen og snudde resultatet fra 1-2 til 4-2, før Meldal fikk en redusering med 5 minutter igjen å spille. Med skåringen som en vitamininnsprøyting var det ventet at Meldal skulle presse på for utligning, men det var faktisk Rindal som førte spillet i sluttminuttene og skapte et par store sjanser. Dermed ble det seier 4-3. Målskårere i andre omgang var Grethe Røen, Jorun Evjen og Maren Høgholt.